Godinama imam psorijazu, na glavi mi se pojavljuje sve veca perut, koja je tvrdja i formira se kao grudvice koje se tesko i bolno odvajaju. Koristim razne sampone, obicno blaze i ranije Diprosalic, a sada Belosalic losioni, koji ipak pomazu. Ali ne znam koliko cesto njih mogu da koristim? A koliko mogu da budu stetni? Koristim ih vec par godina, par dana cesce, pa odmorim 10tak. Sta bi se jos moglo koristiti?
Hvala unapred.
Velika perut
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
Re: Velika perut
Пробај да после редовног прања и испирања косе, још једном испереш косу раствором соде бикарбоне: кашика на литар топле воде. Када тиме испереш косу, немој после да испираш чистом водом, него лагано обриши косу и осуши. Сода бикарбона убија бактерије и гљивице и ако су оне узрок проблема, треба да имаш побољшање после десетак прања. Имаћеш мало белога праха по себи када сода бикарбона буде спадала са косе, али ти ваљда то неће представљати проблем. 

Nece, naravno. Hvala za predlog.
A sto se tice ovih losiona i da li ih cesto koristiti?
A sto se tice ovih losiona i da li ih cesto koristiti?
Немој да их користиш уопште - док експериментишеш са содом бикарбоном. За прање косе користи само Косили дечији шампон.
Јави резултате па ако не функционише да мењамо тактику.
Мени се коса средила тек када сам доста проредио прање исте. Што сам чешће прао, бивало је све горе.
Јави резултате па ако не функционише да мењамо тактику.
Мени се коса средила тек када сам доста проредио прање исте. Што сам чешће прао, бивало је све горе.
To sam i ja primetio za pranje. Hvala u svakom slucaju ,javljam rezultate!
Mozes kosu da operes sa samponom Extravaganja koji mozes da nadjes u Magicnom Bilju (pogledaj na sajtu Beovita.rs).
Sampon je blag a sastav sampona ti sigurno nece iziritirati glavu.Probaj moze samo da ti bude bolje.
Sampon je baziran na glavnom sastojku od industrijske konoplje.
omega3,omega 6....
Sampon je blag a sastav sampona ti sigurno nece iziritirati glavu.Probaj moze samo da ti bude bolje.
Sampon je baziran na glavnom sastojku od industrijske konoplje.
omega3,omega 6....
Pozdrav,
registrovao sam se samo zbog ove teme... Ima mnogo dobrih odgovora, ali ja bih ti predlozio da vidis ovde:
http://feelgoodtime.net/how-to-get-rid-of-dandruff/
Samo sretno i najbolje ti je da se obratis doktoru.
registrovao sam se samo zbog ove teme... Ima mnogo dobrih odgovora, ali ja bih ti predlozio da vidis ovde:
http://feelgoodtime.net/how-to-get-rid-of-dandruff/
Samo sretno i najbolje ti je da se obratis doktoru.