Velika "bubuljica" u predjelu vrata, molim za misljenje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Velika "bubuljica" u predjelu vrata, molim za misljenje
Prije odprilike 5 dana pojavila mi se u predjelu vrata (blize ramenu) nekakva bubuljica. Ispocetka mi se cinilo da je potkozna... kasnije se povecala, i sad je velicine klikera... crveni se, i boli me na dodir... zanima me sta bi to moglo da bude? Sutra cu kod dermatologa ali zanima me i vase misljenje... Unapred hvala!
Re: Velika "bubuljica" u predjelu vrata, molim za misljenje
Po opisu moze da bude furunkul, odnosno cir.
U pravu si, jeste furunkul (cir)joni napisao:Po opisu moze da bude furunkul, odnosno cir.

Da li je neko od vas imao nesto slicno? Zanima me da li ce ostati oziljak?
Doktor mi je propisao neke tablete "Panklav" a ako se nesamnji za par dana, hiruski zahvat...

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Panklav ce smiriti zapaljenski proces a kolichina tkiva koja ce se ukloniti zavosi samo od toga koliko je i koje sve strukture zahvacene zapaljenskim procesom.
Oziljak obichno lichi na malu posekotinu! Posle zahvata pitajte lekara chime preporuchuje da mazete oziljak i to je to!
Nishta strashno i zastrashujuce!
Pijte terapiju a zahvat je krajnje jednostavan! Bez brige!
Oziljak obichno lichi na malu posekotinu! Posle zahvata pitajte lekara chime preporuchuje da mazete oziljak i to je to!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala na informacijama!tamaraft napisao:Panklav ce smiriti zapaljenski proces a kolichina tkiva koja ce se ukloniti zavosi samo od toga koliko je i koje sve strukture zahvacene zapaljenskim procesom.