Pozdrav svima,
Razmisljala sam da odem kod nekog dobrog dermatologa i par ljudi mi je preporucilo Centar za ličnu higijenu i medicinsku kozmetologiju u Avalskoj, pa me intersuje da li je neko od vas isao kod njih i da li ste zadovoljni sa njihovim radom.
Vase iskustvo
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako mene pitas, najbolji dermatolog ti je ovaj forum.
Ovde imas navedeno detaljno bar 10 nacina resavanja problema masne koze, i bar 30 ljudi sa istim ili slicnim problemom, koji redovno dolaze i iznose iskustvo, i koji su presli ceo taj put ka izlecenju. Zasto da gubis vreme i ides korak po korak, kad mozes da primenis ODMAH neku od dobitnih kombinacija. Dermatolozi vrlo cesto ne prate novitete na trzistu kozmetologije i dobices neki od klasicnih saveta: antibiotici, klindamicin, blablabla, i samo ces da pogorsavas situaciju, a time i da gubis zivce, budes isfrustrirana, pod stresom i slicno.
Pretrazi malo forum, ima dosta delotvornih saveta.
pozdrav i srecno
Ovde imas navedeno detaljno bar 10 nacina resavanja problema masne koze, i bar 30 ljudi sa istim ili slicnim problemom, koji redovno dolaze i iznose iskustvo, i koji su presli ceo taj put ka izlecenju. Zasto da gubis vreme i ides korak po korak, kad mozes da primenis ODMAH neku od dobitnih kombinacija. Dermatolozi vrlo cesto ne prate novitete na trzistu kozmetologije i dobices neki od klasicnih saveta: antibiotici, klindamicin, blablabla, i samo ces da pogorsavas situaciju, a time i da gubis zivce, budes isfrustrirana, pod stresom i slicno.
Pretrazi malo forum, ima dosta delotvornih saveta.
pozdrav i srecno
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam relativno nova na ovom forumu, ali ne bih ga menjala ni za jednog dermatologa! Ovde smo svi na istim mukama, a lekari samo gledaju da ti ucackaju neki preparat (za kintu kod njih, preko njih...) ili te kljukaju antibioticima. Drzi se ti ovih divnih ljudi i poslusaj savete i bice bolje kao i meni! Pozdrav