vakum protiv celulita
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 7:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
vakum protiv celulita
Dobila sam kućni vakum aparat protiv celulita, medjutim ostavlja mi modrice iako sam prethodno namazala ulje. Zna li netko da mi kaže u čemu je problem i kako da izvodim tu masažu?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Re: vakum protiv celulita
Ochigledno je ne obavljate kako treba ili je aparat neispravan a vakuum prejak a vi skloni modricama.
U svakom sluchaju modrice su neshto sto NE SME nikako da se pojavi kao reakcija. Prestanite sa upotrebom aparata i potrazite da vam neko ko je strucan u radu sa vakuum aparatom pokaze kako se pravilno izvodi drenaza.
U svakom sluchaju modrice su neshto sto NE SME nikako da se pojavi kao reakcija. Prestanite sa upotrebom aparata i potrazite da vam neko ko je strucan u radu sa vakuum aparatom pokaze kako se pravilno izvodi drenaza.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 7:33 pm
Re: vakum protiv celulita
Hvala tamaraft na odgovoru.
Radim aparatom sve onako kako stoji u uputstvu. Vjerovatno sam sklona modricama. Pokušaću da se vremenski kraće masiram. Možda je u tome caka. Ima li netko da je koristio vakum pa da mi prenese svoja iskustva?
Radim aparatom sve onako kako stoji u uputstvu. Vjerovatno sam sklona modricama. Pokušaću da se vremenski kraće masiram. Možda je u tome caka. Ima li netko da je koristio vakum pa da mi prenese svoja iskustva?