Na usnama mi se pre mozda nedelju dana pojavila mala ranica, ali ranica u smislu kao kad vam se osuse usta pa to otkinete i ostane vam taj povrsinski sloj koze.. Secam se da je tog dana bilo dosta vetrovito i da nisam imala lobelo kraj ruke.. I da sam slucajno zakinula taj gornji sloj i otkinula ga... Pomislila sam da nije nista jer kazem, i ranije mi se desavalo (ne skoro ali znam od ranije), da mi se osuse usta i da otkinem taj sloj, namazem lobelom naredna 2 dana i prodje..
I mazala sam i mazala i mazala.. ali ne prolazi. Osetim da mi stalno zateze citave gornje usne.. Izgled ima kao da su mi suve usne i ispucale, ne izgleda nista drugacije. Mazem lobelom dnevno i po 2-3 puta ali ne pomaze..
Sta bi moglo biti u pitanju?
Usne
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Usne
Malo si vise kozu ogulila,pa je sada mlada koza,koja nije spremna,kao da si uradila abraziju na usni
.Gledaj da ti tih sledecih dana usne uvek budu zamascene da ne bi naknadno pucale i eventualno koristi labelo koje ima spf ili kremu za suncanje kada si na suncu da ne osptane slicajno neka flekica.