Usne

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Usne

Post od andrejica »

Na usnama mi se pre mozda nedelju dana pojavila mala ranica, ali ranica u smislu kao kad vam se osuse usta pa to otkinete i ostane vam taj povrsinski sloj koze.. Secam se da je tog dana bilo dosta vetrovito i da nisam imala lobelo kraj ruke.. I da sam slucajno zakinula taj gornji sloj i otkinula ga... Pomislila sam da nije nista jer kazem, i ranije mi se desavalo (ne skoro ali znam od ranije), da mi se osuse usta i da otkinem taj sloj, namazem lobelom naredna 2 dana i prodje..
I mazala sam i mazala i mazala.. ali ne prolazi. Osetim da mi stalno zateze citave gornje usne.. Izgled ima kao da su mi suve usne i ispucale, ne izgleda nista drugacije. Mazem lobelom dnevno i po 2-3 puta ali ne pomaze..

Sta bi moglo biti u pitanju?
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Usne

Post od Shomy »

Probaj da mazes pantenol krem i jekoderm vise puta tokod dana,pa ako ne bude bolej kroz par dana onda kod lekara.Nije nista opasno;).
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Post od andrejica »

Sta mislis sta bi moglo da bude?
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Malo si vise kozu ogulila,pa je sada mlada koza,koja nije spremna,kao da si uradila abraziju na usni :).Gledaj da ti tih sledecih dana usne uvek budu zamascene da ne bi naknadno pucale i eventualno koristi labelo koje ima spf ili kremu za suncanje kada si na suncu da ne osptane slicajno neka flekica.
Odgovori