Urtikarija i nizak pritisak?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
shomyy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 25, 2004 6:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Urtikarija i nizak pritisak?

Post od shomyy »

Postovani,
Sta se desava kada se kombinuju tablete za podizanje pritiska i antihistaminici. Ne kombinujem ih ali me zanima da li one mogu da se kombinuju, s obzirom da ja imam holinergijsku urtikariju i sada jos malo kada otopli moracu da krenem da pijem antihistaminike. E sad, trenutno imam nizak pritisak 100 sa 70 i ne pijem tablete za podizanje pritiska jer se sve nadam da je ovaj moj nizak pritisak prolaznog karaktera (prosle godine mi je pritisak bio normalan), ali sta ako se nastavi i budem morao da pijem i tablete za podizanje pritiska?
Na ovaj moj pritisak ce biti strasno ako budem pio antihistaminike jer oni sami po sebi snizavaju pritisak, i od njih sam pospan, a moj pritisak je vec nizak! Da napomenem, imam 23 godine.
Hvala unapred!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

To i nije tako nizak pritisak. Mladi ste, mislim da necete imati problem sa obaranjem pritiska usled upotrebe antihistaminika.
Odgovori