Uriage
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovo je [email protected]
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Uriage
Apoteka "SB Trade", Sumadijski trg, telefon 557-553.
Roseliana krem i mleko su odlicni za crvenilo lica, a iz kolekcije Uriage su. Ja imam odlicna iskustva sa ovim preparatima! Srecno.
Roseliana krem i mleko su odlicni za crvenilo lica, a iz kolekcije Uriage su. Ja imam odlicna iskustva sa ovim preparatima! Srecno.
-
- Saradnik
Slanje pouzecem-URIAGE
Moze.
Roseliana mleko 1.343,oo - 2u1, mleko i tonik, posle njega se ne umiva
Roseliana krem - 1.192.00 -
Javite ako ste zainteresovani pa cemo Vam poslati.
P.S. Toplo preporucujem i njihovu termalnu vodu u spreju. Jedna boca traje oko pola godine, a fino osvezava i smiruje kozu!
Roseliana mleko 1.343,oo - 2u1, mleko i tonik, posle njega se ne umiva
Roseliana krem - 1.192.00 -
Javite ako ste zainteresovani pa cemo Vam poslati.
P.S. Toplo preporucujem i njihovu termalnu vodu u spreju. Jedna boca traje oko pola godine, a fino osvezava i smiruje kozu!
Samotamnjenje
A sta mislite o njihovom sredstvu za samotamnjenje,posto mi je preporucio jedan dermatolog iz Hrvatske?
Minerva
-
- Saradnik
Uriage
Nemam iskustvo sa tim preparatom, ali verujem da je ok posto su im svi preparati dermatoloski testirani.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Uriage ima tri nagrade za Evropski Kozmeticki proizvod godine. To su Su Squaphan P za perut, Isolift krema za telo i preparat za samotamnjenje. Tako da verujem da je to prava stvar
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Kupila bih scrub za umivanje lica ,postoje 2 takva kod brenda Uriage i Biorga!
Naime,to su scrubovi koji skidaju mrtve celije sa koze i ciste pore.Jedan takav vec koristim i prezadovoljna sam,ali njega je tesko nabaviti jer je to Apricot scrub od brenda ST.Ives koga ima samo u Americi.
Imam utisak da su ovi scrub-ovi iz Uriage kolekcije bolji jer jedan sadrzi i AHA kiseline sto ce biti dobro i za skidanje flekica ,da bi mi bilo lakse da se odlucim pitam vas za misljenje koji bi mi preporucili:
URIAGE
1)) Gommage lntegral
cleances & exfoliates (za lice i telo)
soap free,paraben free (koristi se 1-2 puta nedeljno)
composition:
mild surfactants,oval microparticles,AHA of hibiscus Flower,microspheres with vitamin E & C
URIAGE (Biorga)
2)) Hyfac Plus Quick Exfoliating Scrub
Express exfolient rub Unclogging,kerato-regulating-balances skin flora
no comedogenic,hypo-allergenic
face exfollient.Oily skin.
(koristi se 2 puta nedeljno)
ingredients:
Aqua,C12-13 alkyl malate,cetaryl octanoate,polyethylene,glycerin,steareth-21,steareth-2,cathyl alcohol,phenoyxyethanol,xanthan gum,C13-14,Isoparaffin,piroctone olamine,methylparaben,fragance,laureth-7,propylparanen,citric acid.
Cini mi se da je ovaj prvi bolji?
Pozdrav

Naime,to su scrubovi koji skidaju mrtve celije sa koze i ciste pore.Jedan takav vec koristim i prezadovoljna sam,ali njega je tesko nabaviti jer je to Apricot scrub od brenda ST.Ives koga ima samo u Americi.
Imam utisak da su ovi scrub-ovi iz Uriage kolekcije bolji jer jedan sadrzi i AHA kiseline sto ce biti dobro i za skidanje flekica ,da bi mi bilo lakse da se odlucim pitam vas za misljenje koji bi mi preporucili:
URIAGE
1)) Gommage lntegral
cleances & exfoliates (za lice i telo)
soap free,paraben free (koristi se 1-2 puta nedeljno)
composition:
mild surfactants,oval microparticles,AHA of hibiscus Flower,microspheres with vitamin E & C
URIAGE (Biorga)
2)) Hyfac Plus Quick Exfoliating Scrub
Express exfolient rub Unclogging,kerato-regulating-balances skin flora
no comedogenic,hypo-allergenic
face exfollient.Oily skin.
(koristi se 2 puta nedeljno)
ingredients:
Aqua,C12-13 alkyl malate,cetaryl octanoate,polyethylene,glycerin,steareth-21,steareth-2,cathyl alcohol,phenoyxyethanol,xanthan gum,C13-14,Isoparaffin,piroctone olamine,methylparaben,fragance,laureth-7,propylparanen,citric acid.
Cini mi se da je ovaj prvi bolji?
Pozdrav

-
- Saradnik
Uriage kozmetika
Individualno stanje kože diktira da li ce neki preparat odgovarati odredjenoj kozi. Moje je misljenje da su svi preparati Uriag-a dobri, jer su prošli razna ispitivanja i testiranja a i prate savremeni trend sto se tice sirovina koje ugradjuju u svoje proizvode.
Problem je sto nemaju sredstvo za samotamnjenje

Minerva
-
- Saradnik
Sredstvo za samotamnjenje
Probajte gel od brenda CLARINS. Njihovi preparati su takodje dosta popularni i kvalitetni.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 02, 2004 2:00 am
Sarah,
ja bih pre razmislio o drugom izboru jer je Biroga ipak namenska kozmetika u okviru Uriage-a odnosno baš za naš
tip kože,dok
mislim da je prva opcija više univerzalna i za ljude koji nemaju
(nisu imali) problema sa aknama,flekama i dr.Dobro je i što ne remeti
prirodni omotač kože ali i što je namenjen masnijoj koži(koje sada
verovatno ima više kod tebe nego u toku samog uzimanja Roaccutana).
Pozdrav!
ja bih pre razmislio o drugom izboru jer je Biroga ipak namenska kozmetika u okviru Uriage-a odnosno baš za naš

mislim da je prva opcija više univerzalna i za ljude koji nemaju
(nisu imali) problema sa aknama,flekama i dr.Dobro je i što ne remeti
prirodni omotač kože ali i što je namenjen masnijoj koži(koje sada
verovatno ima više kod tebe nego u toku samog uzimanja Roaccutana).
Pozdrav!