Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Vec vise od godinu dana ima problem sa upalom korena dlake, pretezno na butinama, do kojeje doslo zbog depilacije. Isla sam, ni sama ne znam koliko puta, kod dermatologa ali sta god da mi je dao nije imalo nikakvog efekta. Je l' mozete Vi da mi preporucite neki preparat? Citala sam da se na trzistu pojavila neka tecnost, TEND SKIN, koja navodno resava ovaj problem. Mozete li mi reci nesto vise o njoj?
Veliko hvala unapred.
Ako postoji upala, prvo taj problem mora da se resi, pa tek onda mozete da negujete kozu. Konsultujte se sa dr Goranom ovde na forumu ili ako ste u mogucnosti dodjite na bespaltan pregled.
Upala je kod mene primirena, ono sto mi zadaje problem jeste to sto sad na butinama imam neke crvene tackice, koje su naravno posledica pomenute upale, i ja ne znam kako njih da se resim.
Mozete li mi reci nesto vise o losionu Tend Skin? Malo je skuplji pa ne bih uzalud da dajem pare ako ne moze da ima ikakav efekat na moj, vec pomenuti, problem.
Unapred Vam hvala!