uklanjanje mladeza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 26, 2011 4:18 am
uklanjanje mladeza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zanima me gde je u beogradu ili novom sadu najjeftinije uklanjanje mladeza? ja nemam puno para na raspolaganju ali ih moram skinuti jer smatram da ih imam previse (skinula bih 30-ak) na najgorim mogucim mestima! cula sam jednom da ima neka ordinacija u bg-u u kojoj rade valjda sa popustom u slucaju velikog broja mladeza,nesto kao 500 din svaki sledeci.. hvala!!!
Re: uklanjanje mladeza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da li si pokušala sa uputom kod hirurga u bolnici? Tamo se ništa ne plaća.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 26, 2011 4:18 am
pokusala sam prvo da dobijem uput od lekara opste prakse ali mi je rekla da su mladezi opasni ako se diraju
ostala sam bez teksta,odustala sam i od odlaska kod drugog lekara i ustanovila da je ipak lakse da platim.

Uklanjanje mladeza kod privatnika je uvek skupo,ako se radi onako kako treba.A mora da se radi onako kako treba.To podrazumeva dermoskopiju mladeza pre bilo kakve intervencije,a zatim po uklanjanju mladeza,slanje istih na ph analizu.Cena svakog sledeceg ne moze biti 500 dinara sigurno,ako se radi ph nalaz.Opet skidanje mladeza bez ph nalaza je u najmanj ruku strasno i ako to neki lekar radi,trebalo bi za to da odgovara.
Opet ako se mladezi uklanjaju zbog estetike,vazno je izabrati nekog ko to lepo i pedantno radi.
Ako estetika nije preterani problem,slobodno to uradite u bolnici,nema potrebe da dajete toliko novac.Mada mislim da i u bolnici uklanjanje istih moze raditi plasticni hirurg.
Ako imate i neke mladeze na licu,tu bih Vam vec preporucio da uradite kod dobrog privatnika ili na Vma,naravno samo zbog oziljka.
Opet ako se mladezi uklanjaju zbog estetike,vazno je izabrati nekog ko to lepo i pedantno radi.
Ako estetika nije preterani problem,slobodno to uradite u bolnici,nema potrebe da dajete toliko novac.Mada mislim da i u bolnici uklanjanje istih moze raditi plasticni hirurg.
Ako imate i neke mladeze na licu,tu bih Vam vec preporucio da uradite kod dobrog privatnika ili na Vma,naravno samo zbog oziljka.
Ja sam isla kod plasticnog hirurga na polikliniku i plasticni hirurg mi je zakazao jos jedan kontrolni pregled pre uklanjanja tri mladeza. Imam potpuno poverenje u njegove sposobnosti da ih ukloni, a da se ne vide. Inace, svi su na vidnom mestu na licu i pored uha. Uklanjam ih jer mi smetaju kod umivanja i brisanja peskirom zato sto zapinju, a poceli su i da rastu. Jedan me boleo, pa je doktor prepisao terapiju stavljanja obloga rivanola. Idem, pa sa bude... Ja sam optimista