http://www.find-cures.com/
pogledajte ovaj sajt
jel nko probao to?
koliko je delotvorno?
gde ima kod nas da se kupi i koja mu je cena?
Uklanjanje mladeža kremom
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
trudnjaca napisao:Moj otac je pre petnaestak godina skinuo mladeze kod jednog doktora u Kragujevcu. Imao je na licu kod uha mladez velicine osrednje jagode, koji je gnojio i uvek bi ga posekao kad se brijao. Za ovog doktora cuo je slucajno, covek se zove dr.Dunkic, i doktor je hemije. Patentirao je neki hemijski rastvor ili nesto vec slicno, cime natapa mladeze i oni se nakon nedelju dana sasuse i sami otpadnu. Pri tom ne ostaje ni koren niti bilo kakav oziljak. Moj otac je tako skinuo sve problematicne mladeze (tj. one koji su mu smetali) sa tela (i to kako one sa lica, tako i sa ledja i drugih delova tela), a bilo ih je poprilicno. Hvala Bogu, otac mi je i dan danas ziv i zdrav, i nikad nijednu komplikaciju nije imao u vezi sa ovim. Cak su sledece godine i moji teca i tetka isli kod istog lekara i skidali mladeze, i opet kazem hvala Bogu i oni su zivi i zdravi. Moram samo da napomenem da covek ne skida sve mladeze. One koji su problematicni u smislu da su poceli da se menjaju i sl. ne dira. Moja prijateljica je htela da ide kod njega jer joj je mladez naglo poceo da raste i da se menja, sto joj je smetalo. Pozvala ga je telefonom i covek ju je pitao za detaljne medicinske nalaze, nakon cega je odbio da joj skine mladez jer je bio rizican. Nemam nameru da reklamiram ovog coveka, samo prenosim svoje iskustvo, a ako neko zeli dacu mu i broj telefona, pa nek se konsultuje s njim.
goranai napisao:Na nedavno odrzanom kursu iz dermoskopije Prof Argencijano je pokazao preko 100 mladeza od kojih neki izgledaju bezazleno a u stvari su veoma opsni i s druge strane neki koji izgledaju opsno u stvari su dobrocudni. Obavezno zato uradite dermoskopiju. Mozda je resenje Dr Adamovic u Dzordzu 3249192. Pre nego sto mladez skinete. Dobro je da se mladez sskine i uradi histologija da se ipak vidi sta smo skinuli. To sa hemijom mi se ne dopada, ali homo ipse...
-
- Aktivan član
pa ja sam uvek vishe pristalica hemije nego mehanike( nozha i lasera )
nekako je sofisticiranije
elem ocu da skinem 3 komada jedan je veci druga dva nisu
dermoskopija je radjena proshle godine
i bili su ok
ali doktor na vma nije hteo da ih skine
jer nije imao vremena za to
ne pitajte nishta bio je bahat jako
ja i dalje zhelim da ih skinem
ali ne i da puknem neke velike pare na to
jer trenutno ne mogu
nekako je sofisticiranije
elem ocu da skinem 3 komada jedan je veci druga dva nisu
dermoskopija je radjena proshle godine
i bili su ok
ali doktor na vma nije hteo da ih skine
jer nije imao vremena za to
ne pitajte nishta bio je bahat jako
ja i dalje zhelim da ih skinem
ali ne i da puknem neke velike pare na to
jer trenutno ne mogu
-
- Aktivan član
Pa ta sofisticiranost moze da donese probleme. O tome je dr Gorana govorila. Kad su mladezi u pitanju, ne treba eksperimentisati sa hemijom, nesto sto nije potvrdjeno da je potpuno bezbedno.
Na kraju ne verujem da je cena tog preparata sofisticirana, postoje klinike koje to radi sasvim bezbedno i za ne tako velike pare.
Na kraju ne verujem da je cena tog preparata sofisticirana, postoje klinike koje to radi sasvim bezbedno i za ne tako velike pare.
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
Razumem ja tebe boy, ali ako dermatolozi misle da je i laser pod velikim znakom pitanja kad je uklanjanje mladeza u pitanju , sta ce tek misliti o hemiji koja se stavlja direktno na mesto koje uvek potencijalno moze postati melanom (pu pu daleko bilo).
I sad ti necu reci ono sto ti vec ne znas. Zdravlje je vaznije od bilo kakvog eksperimentisanja sa tim stvarima. I to sad vec ostaje tvoj izbor.
I sad ti necu reci ono sto ti vec ne znas. Zdravlje je vaznije od bilo kakvog eksperimentisanja sa tim stvarima. I to sad vec ostaje tvoj izbor.