Uklanjanje bradavica na rukama
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 28, 2016 3:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Uklanjanje bradavica na rukama
Pozdrav. Prije godinu mi se pojavila bradavica na ruci. Malo po malo su se stvarale nove sve jedna do druge. Sada ih ima mozda 6-7, pa me zanima zna li netko učinkovitu metodu za uklanjanje bradavica. Hvala unaprijed.
Re: Uklanjanje bradavica na rukama
Sok iz smokve, onaj beli kada otkines plod.
Mazes sa tim i za jedno 4-5 dana bi trebale otpasti.
Trebao si procitati moj post pre postavljanja teme, ja trenutno imam nekoliko malih bradavica na ocnim kapcipa pa mazem sa sokom od smokve.
Samo se nemoj zeznuti kao ja, ja sam mazao i oko bratavica pa me koza nenormalno pece, mazes samo bradavicu.
Takodje je efikasna i skolska kreda, sok od crnog luka, mozes prepoloviti beli luk i jednu polovinu zalepiti za bradavicu, ima jos nekoliko metoda ali ne mogu da se setim.
Mazes sa tim i za jedno 4-5 dana bi trebale otpasti.
Trebao si procitati moj post pre postavljanja teme, ja trenutno imam nekoliko malih bradavica na ocnim kapcipa pa mazem sa sokom od smokve.
Samo se nemoj zeznuti kao ja, ja sam mazao i oko bratavica pa me koza nenormalno pece, mazes samo bradavicu.
Takodje je efikasna i skolska kreda, sok od crnog luka, mozes prepoloviti beli luk i jednu polovinu zalepiti za bradavicu, ima jos nekoliko metoda ali ne mogu da se setim.
Re: Uklanjanje bradavica na rukama
Javite se plasticnom hirurgu na pregled, moze se uloniti brzo lako i sigurno termokauterom ili radiotalasima u lokalnoj anesteziji