Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pre izvesnog vremena su mi se pojavile na levoj preponi kao 3 bubuljice (vise kao ujed izgleda) u redu jedna za drugom, i na desnoj preponi jedna...i one nekad znaju kao da se upale, da svrbe, i onda se smire i ostane samo kao smedji oziljak...i onda jedan dan samo kao da planu, opet se vrate ...i opet jovo na novo. primetio sam da mi nekad i na ruci iskoci, al po jedna i prodje u 2-3 dana. i sve su kao da su bas po sredini korena dlake.
help!
p.s: zadnje vreme sam pod veeeelikim stresom, jel mozda od toga?
Pre izvesnog vremena su mi se pojavile na levoj preponi kao 3 bubuljice (vise kao ujed izgleda) u redu jedna za drugom, i na desnoj preponi jedna...i one nekad znaju kao da se upale, da svrbe, i onda se smire i ostane samo kao smedji oziljak...i onda jedan dan samo kao da planu, opet se vrate ...i opet jovo na novo. primetio sam da mi nekad i na ruci iskoci, al po jedna i prodje u 2-3 dana. i sve su kao da su bas po sredini korena dlake.
help!
p.s: zadnje vreme sam pod veeeelikim stresom, jel mozda od toga?
Ima i toga!
P.S Ja bi ti rekao da se ne sekiras bezze radi 3 bubuljice, ja ih imam za izvoza, pa se ne sekiram...
Pokusaj sa Benzaknen Gelom uzmi 10% da ih isusi do smrti!