Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 20, 2008 5:03 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm
Postovi: 93
Znaci da samo doktor Jeremic izvodi RTL u njegovoj klinici jer je on kod nas jedini licencirani instruktor radiotalasa.Cena je pristojna i isplati se stvarno.Sta si odlucila,ides kod njega na prvi tretman?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 20, 2008 9:55 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2007 12:25 am
Postovi: 169
najverovatnije da hocu, makar na pregled, mada po nekim informacijama na net-u i iz Medrezon centra, obicno se izvode bar dva tretmana (znaci 500e) pa tek posle 3 meseca jos jedan, a na nekom hrvatskom sajtu sam nasla da se izvodi nekoliko tretmana od po 15 minuta.Kod nas se radi 40 min..sad ko je u pravu..al samo da mi prodje guzva na poslu


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: hmmm za lifting kod doktora..
PostPoslato: Sre Okt 29, 2008 10:38 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:26 am
Postovi: 1
Moja majka je isla kod navedenog doktora Igora Jeremica, citala je puno o njemu.
Ispalo je da on ne radi sam taj lifting, vec da ima i dve koleginice doktorke, veoma ljubazne zene, prijatne i pristojne(za razliku od njega).

Ona mi kaze da je doktor Igor za vreme tretmana pricao o nekim njegovim klijentima i govorio njihova imena, sto je majka prilicno lose primila, a i ja mislim da to nimalo nnije u redu.

Sledeci tretman je zakazala kod jedne doktorke, njegove koleginice, a sve je radila je u antiaging centru u Zemunu. Kaze da je bilo fenomenalno, stavili su joj i neko pakovanje na ruke, masirali stopala, bila je tisina, a dok je doktor radio, zvonio mu je telefon dva puta i on je pricao telefonom i dok je radio lifting, a i celo vreme je nesto pricao i komentarisao neke klijente sa pomocnicama koje su bile pored njega, neke mlade devojke.
Rezultati su sasvim ok, a ja sam resila da cu da radim isto, samo ne kod njega, vec kod te doktorke kod koje je sad moja majka.

_________________
kristal sija, kristal svetli


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Okt 29, 2008 10:12 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm
Postovi: 93
Koliko puta je tvoja mama bila u antiaging?Mozes li da nam opises kako se izvodi RTl i koje zone lica je tvoja mama tretirala?Bitno je da je zadovoljna i da je bila u pravim rukama.Neozbiljno je bilo od doktora sto je koristio mobilni za vreme tretmana i govorio o bivsim klijentima,tako ce stvoriti samo antireklamu.Ali ipak bitno je sto ima te divne doktorke koje mu pomazu:)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Nov 02, 2008 6:38 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 9:01 pm
Postovi: 19
Kako se zove ta ok doktorka? Mislim da to nije nikakva reklama, vec je pomenuto ime tog dr Jeremica koji je bezveznjak, pa sto da se ne kaze i ime profesionalne osobe?Hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Nov 03, 2008 4:53 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:31 pm
Postovi: 75
Ja sam isla kod dr Jasmine Lalosevic, na preporuku prijateljice koja je njen pacijent (mada je ona kod Slavije ili je barem bila kada sam ja tamo odlazila.)

Iako nisam bila zbog metoda koje se ovde spominju, pretpostavljam da je poenta u licnom iskustvu. A ono je veoma pozitivno. Ordinacija je besprekorna i blistavo cista, dr Jasmina je mlada, obrazovana i veoma strpljiva, a jeste lekar, mada mi specijalnost nije bila presudna (da li je dermatolog ili specijalista estetske medicine). Postavila sam joj desetine pitanja i ona je nasla vremena i dovoljno razumljivih izraza da meni, laiku objasni sve sto me je zanimalo odn. da mi da sugestije za resenje mog problema. Iz razgovora sam shvatila da jako mnogo polaze na svoje profesionalno usavrsavanje i da je prosla sve neophodne edukacije za rad sa aparatima i preparatima koje primenjuje.

Sve u svemu, moj je utisak bio da sam se obrela na dobroj adresi za antiageing kod osobe koja tacno zna o cemu govori. Prijatno iznenadjenje i jos prijatnija promena u odnosu na ono sto sam vidjala pre toga.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Nov 11, 2008 6:16 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2007 12:25 am
Postovi: 169
znam za dr jasminu, i ja sam je kontaktirala, ali ona ne radi RTL...a da li je neko cuo za Medrezon centar i dr Branku Krkljus, oni kao i AAC (dr jeremic) rade RTL, zanima me neko iskustvo u vezi sa njima..


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 104 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: