Tretman lica u Novom Sadu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Tretman lica u Novom Sadu

Post od Merylin »

Molim preporuku za dobru kozmeticarku!!!Naravno,ne preskupu.
Jenny83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm

Post od Jenny83 »

Caos. Ja bih ti preporucila salon "Saska" u ulici Branislava Borote 1, na Novom Naselju.

Kozmeticke tretmane radi vlasnica salona koja je diplomirani kozmetolog. Ja sam prezadovoljna :D
Merylin
Aktivan član
Aktivan član

Post od Merylin »

Posledice tretmana se na mom licu vide i nakon nedelju dana.Da li je to normalno?Kakvo je tvoje iskustvo sa salonom Saska po tom pitanju?Koliko kosta tretman?
Jenny83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm

Post od Jenny83 »

Ja imam osetljivo lice i treba mi bar 3-4 dana posle tretmana da mi se lice smiri.
Tretman na koji ja idem sastoji se od ciscenja, dve maske i terapije laserom i sve ukupno kosta 1.500 din.
Ja volim da odem i dan posle tretmana na jos jedan laser (to se ne placa). I od njega mi se stvarno smiri lice, brze se regenerise.
Nadam se da sam ti pomogla. Pozdrav! :D
Lena021
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 4:56 pm

Post od Lena021 »

Preporucujem salon "Hera" u pasazu Dunavske 6. Kod njih odlazim 7 godina i nema sanse da cu da ih menjam! Izuzetno su ljubazni i profesionalni, higijena je na zavidnom nivou, a imaju puno vrsta tretmana lica i veliki izbor kozmetickih preparata koje pri tome koriste. Kombinacija je stvar dogovora, a kozmeticarka ce ti dati najbolji savet i preporuku. Sta da vam kazem,kod njih je tretman prava uzivancija, tacno se oseti da zena voli svoj posao, a ne "odradjuje" kao neki...
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Salon Cvetic
Tolstojeva 18.

Devojka ima zavrsenu Visu kozmeticku.
Sve super preparati...a najpovoljniji su.

Pozdrav
Merylin
Aktivan član
Aktivan član

Post od Merylin »

Za mene je svaki tretman nepodnosljivo bolan.Da li to zavisi od kozmeticarke koja mi ,,cedi" lice ili je do mene?
bubana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 13, 2007 3:48 pm

Post od bubana »

Lugonja Cosmetics u ulici Marka Nesica. fantasticni su jer tretman ne radi tako neka kozmeticarka sto ima samo kurs vec doktorica dermatolog Lugonja. probaj neces se pokajati 100%
Odgovori