Tretman lica u Novom Sadu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tretman lica u Novom Sadu
Molim preporuku za dobru kozmeticarku!!!Naravno,ne preskupu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm
Ja imam osetljivo lice i treba mi bar 3-4 dana posle tretmana da mi se lice smiri.
Tretman na koji ja idem sastoji se od ciscenja, dve maske i terapije laserom i sve ukupno kosta 1.500 din.
Ja volim da odem i dan posle tretmana na jos jedan laser (to se ne placa). I od njega mi se stvarno smiri lice, brze se regenerise.
Nadam se da sam ti pomogla. Pozdrav!
Tretman na koji ja idem sastoji se od ciscenja, dve maske i terapije laserom i sve ukupno kosta 1.500 din.
Ja volim da odem i dan posle tretmana na jos jedan laser (to se ne placa). I od njega mi se stvarno smiri lice, brze se regenerise.
Nadam se da sam ti pomogla. Pozdrav!

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 4:56 pm
Preporucujem salon "Hera" u pasazu Dunavske 6. Kod njih odlazim 7 godina i nema sanse da cu da ih menjam! Izuzetno su ljubazni i profesionalni, higijena je na zavidnom nivou, a imaju puno vrsta tretmana lica i veliki izbor kozmetickih preparata koje pri tome koriste. Kombinacija je stvar dogovora, a kozmeticarka ce ti dati najbolji savet i preporuku. Sta da vam kazem,kod njih je tretman prava uzivancija, tacno se oseti da zena voli svoj posao, a ne "odradjuje" kao neki...