tretman enzimima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

vanja5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 24, 2005 3:26 pm

tretman enzimima

Post od vanja5 »

Molim vas da mi neko pomogne ako moze da mi objasni kakav je to tretman enzimima u cilju sprecavanja stvaranja akni. Objasnjeno mi je da se radi o 6 tretmana po 2000 din i rezultat je drasticno smanjenje lucenja lojnih zlezdi, obzirom da dosadasnji standardni tretmani ciscenja deluju samo kao trenutno saniranje, ali ne i trajno resenje.
Radi se o tridesetogodisnjakinji i veoma izrazenim aknama.
Hvala unapred.

p.s. Radi se o tretmanima po Dr. Murad
Trashcanman
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 02, 2004 2:00 am

Post od Trashcanman »

Nisam tačno upućen u delovanje tih tretmana,ali sam prilično ubeđen
da ni oni nisu trajno rešenje već eventualno privremeno saniranje,a
posebno uzevši u obzir da je stanje izraženo.
Interesantna je i činjenica da postoji ogroman broj kozmetičkih tretmana
tog tipa i slične cene,kao i trajanja ali nigde nisam naišao na primer da
je nekome to zaista pomoglo-izlečilo akne.Obzirom na sopstveno iskustvo,
i kada je čovek u problemu sa aknama on bi tada probao sve i sve deluje
primamljivo kao potencijalno rešenje-i sam sam prošao kroz istu priču i
vremenom shvatio da je to vrlo efikasan način za izvlačenje novca ljudima
sa aknama.
vanja5
Novi član
Novi član

Post od vanja5 »

Da, slazem se da slicnih tretmana ima i da je to lak nacin za uzimanje para.
Bas zato me i zanima zna li neko nesto vise o tim tretmanima po Dr. Murad? Da li neko ima iskustva u primenjivanju istih, odnosno da li je neko probao i imao dobrih rezultata bar malo?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Enzimski piling se koristi kod komedonskih akni dakle ne kod zapaljenih i oziljacnih kod kojih Roacutan zaista moze imati mesto i to presvega kod decaka. Cep u izvodnom kanalu lojne zlezde koji prethodi svakom nastanku akni i predstavlja primaru promenu moze se ukloniti keratoliticima koji ljuste i okolnu kozu i komedoliticima koji se fokusiraju pre svega na podrucje otvora lojne zlezde komedon. Enzimi iz ananasa i papaje koji se nalaze u Muradovim enzimima deluju odlicno. Sama kesica sa enzimima kosta 500 dinara i dovoljna je za 2 tretmana. Tretmani se reoativno lako primenjuju. Idealno je da bra prva dva tretmana odradi profesionalac a vi gledajte i obucite se i sami uradite ostale. Efekti su bolji nego klasicna komedoekspresija koja se dosada favorizivala
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
vanja5
Novi član
Novi član

Post od vanja5 »

Hvala Vam puno
branislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm

Post od branislava »

A gdje se mogu kupiti ti enzimi i kako se tacno zovu?Jel se moze naruciti preko Interneta?Ja zivim u BIH
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Radi se o firmi Murad sediste u Bgd u Djusinoj. Za tacnu adresu i telefon probajte da pitate Jovanu Radovnovic iz LPG na 3239110 jer ih ona narucuje od Murada
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
branislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm

Post od branislava »

Adresa je Murad doo,Djusina 14, Beograd a telefon je 011/3373469.Email je murad@ yubc.net
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Hvala!
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

tt
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Neka mi neko preporuci neki konkretan salon, sa licenciranom kozmetikom i strucnim osobljem, nejbolje iz sopstvenog iskustva!!??
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

Da li je neko tretman enzimima radio sam-u svojoj reziji!?Ovde procitah da je to moguce.I uopste, kako izgleda tretman enzimima!? Jel slican onom sa vocnim kis.(nanese se na lice, odstoji neko vreme)?
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Koliko su meni rekli, vocne kiseline se rade isljucivo uz profesionalnu primenu i nadzor, tako da ne verujem da mogu da se rade samostalno kod kuce, a sto se tice enzima, to bi i mene zanimalo da probam.
Mada vidim da u Djusinoj postoji Muradovo predstavnistvo, pa sam malo u dilemi..

Da li zaista kiseline i enzimi mogu samostalno da se nanose kod kuce?
Mislim, sto bih placala 17 ili 25 evra po tretmanu ako mogu za te pare ili za malo vise da kupim potrebne preprate i da ih koristim mesecima u kucnoj reziji ?
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

Za kiseline znam sigurno dA ne smeju da se koriste bez nadzora dermatologa-govorim o onim vecim procentima.Ja sam isla na te tretmane i koristila cak u zadnjim serijama i 70%(Murad)-al uz konstantnu prisutnost lekarke!Ali je vrlo opasno tako nesto raditi na svoju ruku, a cak mislim da ih ni nema u slobodnoj prodaji (kiseline 40%,20%,70%).
Al' ovde sam videla da enzimi mogu u kucnoj varijanti ! Da li je neko to radio??/ TRETMAN ENZIMIMA !?
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Lu, gde ste isli na tretmane? Kako ste zadovoljni i kakve su cene? Hvala unapred!!!!
Odgovori