tretman enzimima
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
tretman enzimima
Molim vas da mi neko pomogne ako moze da mi objasni kakav je to tretman enzimima u cilju sprecavanja stvaranja akni. Objasnjeno mi je da se radi o 6 tretmana po 2000 din i rezultat je drasticno smanjenje lucenja lojnih zlezdi, obzirom da dosadasnji standardni tretmani ciscenja deluju samo kao trenutno saniranje, ali ne i trajno resenje.
Radi se o tridesetogodisnjakinji i veoma izrazenim aknama.
Hvala unapred.
p.s. Radi se o tretmanima po Dr. Murad
Radi se o tridesetogodisnjakinji i veoma izrazenim aknama.
Hvala unapred.
p.s. Radi se o tretmanima po Dr. Murad
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 02, 2004 2:00 am
Nisam tačno upućen u delovanje tih tretmana,ali sam prilično ubeđen
da ni oni nisu trajno rešenje već eventualno privremeno saniranje,a
posebno uzevši u obzir da je stanje izraženo.
Interesantna je i činjenica da postoji ogroman broj kozmetičkih tretmana
tog tipa i slične cene,kao i trajanja ali nigde nisam naišao na primer da
je nekome to zaista pomoglo-izlečilo akne.Obzirom na sopstveno iskustvo,
i kada je čovek u problemu sa aknama on bi tada probao sve i sve deluje
primamljivo kao potencijalno rešenje-i sam sam prošao kroz istu priču i
vremenom shvatio da je to vrlo efikasan način za izvlačenje novca ljudima
sa aknama.
da ni oni nisu trajno rešenje već eventualno privremeno saniranje,a
posebno uzevši u obzir da je stanje izraženo.
Interesantna je i činjenica da postoji ogroman broj kozmetičkih tretmana
tog tipa i slične cene,kao i trajanja ali nigde nisam naišao na primer da
je nekome to zaista pomoglo-izlečilo akne.Obzirom na sopstveno iskustvo,
i kada je čovek u problemu sa aknama on bi tada probao sve i sve deluje
primamljivo kao potencijalno rešenje-i sam sam prošao kroz istu priču i
vremenom shvatio da je to vrlo efikasan način za izvlačenje novca ljudima
sa aknama.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Enzimski piling se koristi kod komedonskih akni dakle ne kod zapaljenih i oziljacnih kod kojih Roacutan zaista moze imati mesto i to presvega kod decaka. Cep u izvodnom kanalu lojne zlezde koji prethodi svakom nastanku akni i predstavlja primaru promenu moze se ukloniti keratoliticima koji ljuste i okolnu kozu i komedoliticima koji se fokusiraju pre svega na podrucje otvora lojne zlezde komedon. Enzimi iz ananasa i papaje koji se nalaze u Muradovim enzimima deluju odlicno. Sama kesica sa enzimima kosta 500 dinara i dovoljna je za 2 tretmana. Tretmani se reoativno lako primenjuju. Idealno je da bra prva dva tretmana odradi profesionalac a vi gledajte i obucite se i sami uradite ostale. Efekti su bolji nego klasicna komedoekspresija koja se dosada favorizivala
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Radi se o firmi Murad sediste u Bgd u Djusinoj. Za tacnu adresu i telefon probajte da pitate Jovanu Radovnovic iz LPG na 3239110 jer ih ona narucuje od Murada
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliko su meni rekli, vocne kiseline se rade isljucivo uz profesionalnu primenu i nadzor, tako da ne verujem da mogu da se rade samostalno kod kuce, a sto se tice enzima, to bi i mene zanimalo da probam.
Mada vidim da u Djusinoj postoji Muradovo predstavnistvo, pa sam malo u dilemi..
Da li zaista kiseline i enzimi mogu samostalno da se nanose kod kuce?
Mislim, sto bih placala 17 ili 25 evra po tretmanu ako mogu za te pare ili za malo vise da kupim potrebne preprate i da ih koristim mesecima u kucnoj reziji ?
Mada vidim da u Djusinoj postoji Muradovo predstavnistvo, pa sam malo u dilemi..
Da li zaista kiseline i enzimi mogu samostalno da se nanose kod kuce?
Mislim, sto bih placala 17 ili 25 evra po tretmanu ako mogu za te pare ili za malo vise da kupim potrebne preprate i da ih koristim mesecima u kucnoj reziji ?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Za kiseline znam sigurno dA ne smeju da se koriste bez nadzora dermatologa-govorim o onim vecim procentima.Ja sam isla na te tretmane i koristila cak u zadnjim serijama i 70%(Murad)-al uz konstantnu prisutnost lekarke!Ali je vrlo opasno tako nesto raditi na svoju ruku, a cak mislim da ih ni nema u slobodnoj prodaji (kiseline 40%,20%,70%).
Al' ovde sam videla da enzimi mogu u kucnoj varijanti ! Da li je neko to radio??/ TRETMAN ENZIMIMA !?
Al' ovde sam videla da enzimi mogu u kucnoj varijanti ! Da li je neko to radio??/ TRETMAN ENZIMIMA !?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm