Transplatacija kose
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Transplatacija kose
Da li neko ima iskustva sa transplatacijom kose? Kakva je procedura? Kakva su iskustva nakon operacije? Koliko se to dobro radi kod nas?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:56 am
Re: Transplatacija kose
Nemoj te ici na transplantaciju kose, ako mene bas pitate, moj vam je to savet. Ako vam je toliko stalo da vam se vidi kosa ili nesto tako, imate profesionalne perike za 500e preko interneta (ebay), da se poruce, koje se jako tesko skidaju i monitiraju se jako precizno...iva85 napisao:Da li neko ima iskustva sa transplatacijom kose? Kakva je procedura? Kakva su iskustva nakon operacije? Koliko se to dobro radi kod nas?
Necete mi verovati koliko je stvar dobra:
- Mozete da birate frizuru
- Mozete da birate boju kose
- Pere se jednom u mesec dana i odrzava se tako sto se polako ceslja
http://img01.taobaocdn.com/bao/uploaded ... 043204.jpg
Transplantacija kose vam je uzaludna coveceee! nece to kod svakoga da se prihvati, postoje i razumljivi razlozi. Ta kosa koja se transplantira moze i da opadne i posle, a to sto ovi pricaju u klinikama je marketinski trik za naivne, jer oni vam nece garantovati kada ce kosa poceti opadati ponovo, jer postoje jedva 10 godina, a sta ce biti za 20-30?
Hvala Vam na odgovoru.
Značio bi mi još neki savet, posebno od onih koji su imali iskustva sa ovakvim zahvatom.
Značio bi mi još neki savet, posebno od onih koji su imali iskustva sa ovakvim zahvatom.
Nacin zivota...iva85 napisao:Hvala Vam na odgovoru.