Z A . B U B U L J I C E - A K N E

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

Za flekice i sitne ožiljke koji nastaju kao rezultat ručnog rada, u mom slučaju neprevazidjena je Exfoliac krema sa voć. kiselinama. Definitivnio daje najbolji efekat, izbeljuje i ujednačava ten, obnavlja kožu, a uopšte nije agresivna.
Meni je Skinoren bio baš mnogo jak, kad ga nanesem peckalo me jako i uvek kad ga stavim, nekih 15-20 minuta, nikako mi se koža nije navikla, i lice mi je posle 10tak dana (noći) svakim danom daljeg mazanja delovalo sve ispošćenije ... dok kod Exfoliaca, sve što ga duže mažem, lice je sve zdravije, koža se konstantno ravnomerno obnavlja, bez onog efekta sporadičnog intenzivnog guljenja.

Postoji varijanta od 10% i 15% kiselina, možete odmah da počnete sa 15% , jer krema nije jaka, samo zahteva mazanje neke nemasne ( oil-free i non-comedogenic ) zaštitne kreme u toku dana kad izlazite napolje.
Sonia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 27, 2007 12:56 am

Post od Sonia »

E, baaaš tako nešto mi treba, da se sklone ti tragovi. A gde mogu da nađem tu Exfoliac kremu i koliko košta?
Telepatic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 8:38 pm

Post od Telepatic »

nenno, zanima me koju ti dnevnu kremu koristis a da ujendno matira i hidrira?Naravno za vreme koriscenja Exfoliac kreme.
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Telepatic napisao:nenno, zanima me koju ti dnevnu kremu koristis a da ujendno matira i hidrira?Naravno za vreme koriscenja Exfoliac kreme.

Uglavnom koristim Neutrogena visibly Clear Moisturiser, jer mi je super i kao podloga za puder i šminku... lepo upija, ne sijaš se, lepo i miriše, ali ne daje baš mat izgled... Ako želiš da ti matira kožu, dobra je Eucerin krema iz kolekcije za masnu kožu, ne znam sad tačan naziv, ona baš izmatira, ali je očajna kao podloga za puder... a imajući u vidu da ti ne stavljaš puder (pretpostavljam), mogao bi to da probaš, ili neku Avene nemasnu...
Telepatic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 8:38 pm

Post od Telepatic »

Hvala ti puno

p.s. Naravno da ne stavljam puder :D bilo bi bolesno
Wucko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 3:32 am

...

Post od Wucko »

ako nista ne pomogne,tu je uvek provereno dobri ROACCUTANE koji leci sve,bez izuzetka.
Neko je napisao da lek ako deluje,deluje odma,a ne posle mesec dana,e bas naprotiv,taj koji odma deluje je bas los,jer ako deluje kasnije,znaci da uzrok problema resava iz samog korena,te mu zato i treba toliko vremena.I SKINOREN je odlicna stvar,ali prvih 10ak 15dana ne deluje u vecini slucvajeva,ali posle toga.... Ista stvar je i sa ROACCUTANE,kod koga se posle 2-3 nedelje stanje mnogo pogorsa,da bi posle par dana,pocelo da se stabilizuje,sto je znak da je pocela borba sa malim(velikim)napastima.
Moj predlog,probajte SKINOREN,800din.je,a bar je SCHERING.AG -BERLIN-GERMANY sto obecava.. :D :D :D :D
Wucko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 3:32 am

P. S.

Post od Wucko »

i da,jos nesto zaboravih,ko zeli zaista da proba pravu stvar,neka proba da nadje DIFFERIN(ADAPALEN)gel 0.1% (proizvodjac GALDERMA)i nek se uveri.Ja sam licno se uverio da je taj proizvod 100%delotvoran(neki ga zovu i ROACCUTANE za spoljnu upotrebu,posto je i on spada u grupu retinoida ali ne i isotretinoin) :D :D :D :D
http://www.differin.com/AboutDifferin/B ... After.aspx
fiona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2007 5:57 pm

Post od fiona »

Nenno ja imam isto problema sa tim sitnim oziljicma (flekicama) od rucnog rada na licu. Zanima me gde kupujes tu kremu (Exfloiac) i koliko kosta? :)
meltepeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2023 4:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Z A . B U B U L J I C E - A K N E

Post od meltepeee »

Tablete protiv akni - https://rs.nonacne.com Nonacne su zaista uspešno sredstvo protiv promena na koži u vidu akni.
Odgovori