Tetovaza preko oziljka?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Tetovaza preko oziljka?
Jel zna neko nesto vise o ovome? Jel to moze da se radi?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 10:52 am
Re: Tetovaza preko oziljka?
sve zavisi od oziljaka....moze ali ako mislis da tetovazom prekrijes oziljak onda to nije u redu ..,...gdje ti se taj oziljak nalazi ?
Na ledjima, onako malo ulevo od srednje linije. A oziljak nije onaj ispupceni keloid...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Neka keloid pogleda dermatolog i neka ti on kaze svoje mishljenje za tetovazu preko oziljka.
Ipak zavisi koliki je keloid i koliko je star...ali tetovaze preko keloida se rade, samo ne znam gde bi u bgd to mogao da uradish, osim u Sindjelu...ali prvo kod dermatologa da se oziljak pogleda. To te bar nishta ne koshta...
Ipak zavisi koliki je keloid i koliko je star...ali tetovaze preko keloida se rade, samo ne znam gde bi u bgd to mogao da uradish, osim u Sindjelu...ali prvo kod dermatologa da se oziljak pogleda. To te bar nishta ne koshta...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Tamara napisah da nije keloid
Naravno da cu otici do dermatologa, nego me je zanimalo da li je to uopste moguce da ne idem za dzabe 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moguce oguce naravno 
Nadam se da cesh odabrati neku lepu slichicu ili tribal...

Nadam se da cesh odabrati neku lepu slichicu ili tribal...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.