Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Podočnjaci se ne izbeljuju . Za početak, ako Vas ne mrzi, možete da stavljate na taj deo hladan čaj od ruzmarina. Odlično deluje protiv podočnjaka. Tretman zone oko očiju brenda RVB daje odlične rezultate, ali morate posetiti kozmetičara jednom nedeljno. Ako želite samo krem koji može malo da ih ublaži, smislićemo nešto. Pozdrav!
evo mene laika - no, kod većine mojih poznanika tamni podočnjaci (osim u slučajevima celovečernjih terevenki) su bili posledica nekog poremećaja u organizmu, nešto kao alarm. Obično su u pitanju bili bubrezi, pa mislim da nije loše proveriti uzrok istih.
Ako je ipak ono u zagradi, gore je sve rečeno iz ugla stručnjaka.
Recite mi, molim Vas, koliko kosta u "SB trade"-u ta krema rvb za kucnu negu? Koliko sam ja razumela postoje 3 vrste rvb preparata (breza, ginko i mmpi)? Koji biste vi preporucili sa otecene podocnjake? Hvala unapred
dragica napisao:Mr.ph Silvio da li ste mozda proverili cenu krem brenda RVB za kućnu negu?
Juce sam zvao RVB ali se niko nije javljao. U medjuvremenu je iz kolekcije Vichy stigao stik protiv podocnjaka i tamnih kolutova. Zove se stik Oligo 25+
Probajte to, mislim da je sasvim ok.