Tamne fleke na telu od akni il povreda
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Tamne fleke na telu od akni il povreda
Htela bih da pitam da li mi neko moze pomoci. Imam masnu kozu i na ledjima mi se javljaju akne koje me i svrbe pa ih cesto diram i tako posle mi ostanu tamne fleke skoro po godinu dana. Imam 37 god i tamnijeg sam tena.Taj problem je krenuo posle rodjenja mog drugog deteta.Tecnik azotom su mi izbeljivali fleke ali i kad se isecem ili udarim ostaju mi tamni tragovi na telu. Strasno sam nesrecna i ne mogu da nosim ni majice na bretele jer su mi i ramena sva u tamnim flekama. Imali tome leka ili ne? Hvala svima
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 5:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
braon fleke
DR FILIP SER RADI U BEOGRADU DERMATOVENOROLOSKA KLINIKA UL.DZORDZA VASINGTONA 17 DRUGI SPRAT.....TEL 044 3243626 pozvati i pitati kada radi i cekati u red jer su guzve kod njega ogromne...PRIVATNO 011 2442269 I 011 3089659
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 31, 2008 7:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imao sam isti problem, vise tamnih fleka po telu. Isto imam taman ten.
Problem sam resio, ne nekim skupim preparatima, vec najobicnijim losionom za skidanje fleka kupljenim u apoteci. Nedelju dana tretiranja losionom i kao rukom odneseno. Ipak sve je individualno, ali treba pokusati. Nekad i najjeftiniji preparati mogu da pomognu.
Problem sam resio, ne nekim skupim preparatima, vec najobicnijim losionom za skidanje fleka kupljenim u apoteci. Nedelju dana tretiranja losionom i kao rukom odneseno. Ipak sve je individualno, ali treba pokusati. Nekad i najjeftiniji preparati mogu da pomognu.