Tackice po penisu...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
JA85
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 1:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Tackice po penisu...

Post od JA85 »

Kad povucem kozicu na glavi penisa (tj.gde se spaja kozica i on) imam neke bele tackice koje su ispupcene kao sitne bradavicice,samo tu ih imam i to vec duzi period,mozda i par godina,ali nisao obracao paznju jer mi nista ne smeta i sad mi pare na pamet da pitam,sta to moze da bude?
p.s.Nadam se da sam potrefio temu...
JA85
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 1:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Tackice po penisu...

Post od JA85 »

JA85 napisao:Kad povucem kozicu na glavi penisa (tj.gde se spaja kozica i on) imam neke bele tackice koje su ispupcene kao sitne bradavicice,samo tu ih imam i to vec duzi period,mozda i par godina,ali nisao obracao paznju jer mi nista ne smeta i sad mi pare na pamet da pitam,sta to moze da bude?
p.s.Nadam se da sam potrefio temu...
Ovo gore sam ustanovio da je kod nekih jednostavno tako i da to nije nikakav problem.
Medjutim sad imam drugi problem,na glavi penisa mi je crvenilo na par mesta i kao male sitne tackice koje lice na male bubuljice,sta to moze biti,jel ima neki nacim cim to da mazem pre nego sto odem kod dr.,znaci nikakve simptome nemam,osim to sto vidim na njemu?
Odgovori