Tackice oko ociju
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
- 
				Problematichan
 - Aktivan član

- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
 - Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Tackice oko ociju
Imam vec duze vreme neke bele tackice oko ociju kao bubuljice ali ne mogu da se istiskaju mislim da su masna tkiva ili tako nesto. Kako da ih se resim?

Help please!

- 
				Problematichan
 - Aktivan član

- 
				buruchaga85
 - Novi član

- Pridružio se: Čet Jun 29, 2006 11:11 pm

- 
				Problematichan
 - Aktivan član

Nije herpes jer ih ima puno i sitne su i bele boje i ne povlace se a tvrde su i ne mogu se istiskati, jedino ako uhvatim jednu da stiskam posle nekoliko dana ona se opusti i moze da se istiska ali opet izadje nova. Ima ih oko 20-tak ispod ispod svakog oka uglavnom na jagodicama. Mene zanima kako da ih se otarasim da li ima neka mast ili tako nesto, ne prave meni one toliki problem ali estetski nije lepo, pretpostavljam da izlaze zbog nepravilne ishrane.

Help please!

- 
				DNK
 - Novi član

- Pridružio se: Sre Avg 02, 2006 12:34 pm

I ja imam isti problem.Problematichan napisao:Nije herpes jer ih ima puno i sitne su i bele boje i ne povlace se a tvrde su i ne mogu se istiskati, jedino ako uhvatim jednu da stiskam posle nekoliko dana ona se opusti i moze da se istiska ali opet izadje nova. Ima ih oko 20-tak ispod ispod svakog oka uglavnom na jagodicama. Mene zanima kako da ih se otarasim da li ima neka mast ili tako nesto, ne prave meni one toliki problem ali estetski nije lepo, pretpostavljam da izlaze zbog nepravilne ishrane.
- 
				Problematichan
 - Aktivan član

- 
				Problematichan
 - Aktivan član

Re: Tackice oko ociju
Imam isti problem sa tim belim tackicama, negde sam nasla da se zovu ''milie'' ali niko nije znao da mi kaze zbog cega se javljaju. Isla sam na par terapija gde ih bukvalno bodu iglicama i istiskaju ali se one uvek vrate. 
 Ako neko zna nesto o tome, lepo bi bilo da podeli sa nama...   

ja ih imam na kapcima,"spaljivali" su mi ih tecnim azotom,i posle nekog vremena su se vratile

I meni je prva terapija bila tecnim azotom,ali to nije dalo neke rezultate,pa su presli na bolniju metodu. 

meni je doktorka rekla da nastaju zbog upale nekih kanala,ali nisam je najbolje razumela
inace posle terapije su mi kapci bili modri,kao da sam se tukla sa nekim,i sve tackice su se povukle,ali su se bas brzo vratile
i jako bi mi bilo drago da mi neko da resenje za njih

inace posle terapije su mi kapci bili modri,kao da sam se tukla sa nekim,i sve tackice su se povukle,ali su se bas brzo vratile
i jako bi mi bilo drago da mi neko da resenje za njih
I ja bih to jako volela... 
 Cula sam i da povisen holesterol ima veze sa tim,nije lose i to proveriti.Ja se spremam za jos jednu terapiju sa iglicama,izgleda da drugi nacin stvarno ne postoji ili ga mi ne znamo...  

- 
				Miki89
 - Aktivan član

- Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am

Isti problem imam i ja..ali su u manjoj meri prisutne i kao da prave obruc oko ociju..tacnije samo sa one strane blize slepoocnicama..jako su sitne i vidljive samo izbliza..pa ako neko ima resenje?Ja sam isao kod dermatologa i on se nasmejao i kao "pa ni ne vide se" i ja kao..pa dobro..