Svrab kože testisa

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
gonzales B
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 2:19 pm

Svrab kože testisa

Post od gonzales B »

Napominjem da maksimalno vodim računa o ličnoj higijeni. Dakle, imam problem sa svrabom kože na testisima. Na koži nema nikakve promene i vidu osipa ili crvenila. Lekar opšte prakse mi je preporučio Beloderm kremu, koja samo pomaže trenutno dok se koristi. Kada se potroši krema i prestane sa tretmanom jak i nadasve neprijatan svrab se vraća. Već duže vreme koristim Beloderm, ali nije efikasan. Na ovom forumu sam pročitao da je dobar Pentanol ili Borogal. Koja je vaša preporuka, šta uraditi.
*nevena*92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:49 pm

Re: Svrab kože testisa

Post od *nevena*92 »

Znas sta, mozda te svrbi od preterane higijene :-? zavisi i sta koristis za odrzavanje, mozda te iritira sapun koji nema odgovarajucu ph vrednost. Beloderm je za ublazavanje crvenila, ne znam koliko pomaze kod svraba :/ moj savet je idi ti kod dermatologa on najbolje zna :)
Milance77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2016 10:06 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Svrab kože testisa

Post od Milance77 »

ako vas svrbe testisi probajte obavezno www.manintimo.com otklanja svrab već posle par upotreba, lično meni je rešio problem, pa ga svima preporučujem...
Odgovori