Svrab

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Maja beba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 7:11 pm

Svrab

Post od Maja beba »

Pre par meseci poceli su da mi se pojavljuju mali plikovi na rukama, koji su svrbeli i zadrze se mozda do pola sata najvise i nestanu. Nikad ih nije bilo u nekom velikom broju, po dva-tri najvise i mozda jednom u toku dana. Zatim je pocelo i po stopalima a onda se svrab rasirio na celo telo, isto tako povremeno se pojavi negde pa nestane a pojavi se na drugom mestu. Koristio sam Elokom, pa neki razblazeni Elokom, koji su mi pomogli ali posle prekida terapije sve se to vraca. Na telu se uglavnom ne vidi nista, imao sam malo crvenih tackica na stomaku, jedva primetnih. Doktor mi kaze da sam najverovatnije na poslu pokupio nesto, jer nikome u kuci nisam to preneo niti neko od mojih clanova porodice ima te simptome. E sad ako je sa posla, sta da radim, moram na posao ici a stvarno ne snam koji bi uzrok mogao biti. Da li mi neko moze preporuciti nesto za mazanje od prirodnih krema?
Odgovori