Poštovani,
Imam jedan problem. U pitanju je svrab na penisu. Išao sam kod urologa koji mi je uradio bris na gljivice, bakterije ne znam šta sve, nekih 5 briseva i svi su bili dobri rezultati. Lekar mi je rekao da nemam nikakvu polnu bolest. Takođe nisam imao odnos bez kondoma. Međutim, na svakih dva meseca mi se pojavi veliki svrab koji je toliko iritantan da bukvalno izađem sa fakulteta da bih išao kući. Lečim ga tako što namažem Dactanol ili Canesten za gljivice i tako posle 5 dana mazanja, penis se izljušti i posle neko vreme sam ok, ima svraba, ali je manje iritantno. Pa sam odlučio da se obratim kožnom, možda ima neko rešenje ili ako ima neka druga krema koju bih smeo da mažem kada mi se to pojavi, pošto nisam siguran da bih smeo Canesten stavljati tako često (otprilike na svakih 2 meseca). Molim Vas za pomoć. Hvala.
Svrab na penisu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Svrab na penisu
Kada su u pitanju slabi bolovi i svrabovi stvar uvek moze da bude na nervnoj osnovi ... Recimo, mene je jedan nabedjeni ortoped ubedio da mi nestaje hrskavica na kolenu i dok me nije pregledao sledeci i rekao da je dijagnoza cista glupost, imao sam utisak da me sve vreme boli koleno. Od tada me mi je zabolelo ni jednom. Inace :=) kao muskarac mogu iz licnog iskustva da ti kazem da penis sve vise svrbi sto ga vise cesas :=) Tako je to sa mestima koja imaju visoku koncentraciju nerava. Podlozna su placebo efektima. Ako na penisu nemas nikakve promene verovatno su nervi u pitanju.
Amater
Amater
Re: Svrab na penisu
Okej brate hvala ti. Kažem ti malo malo pa ga pipnem da vidim da li je ok, znači da ga ne diram, ja kapiram da je to što više mislim, pa možda zato, tipa kada popijem neki alkohol opustim se posle jedne čaše i kao da zaboravim. Nemam ni problem tokom odnosa, al ovako tipa kad sedim i to. Verovatno je onda to. Ok hvala.