Svetle vlasi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
Svetle vlasi
Pozdrav.Moj problem pocinje ovako:Pre 7 god poceo sam da stavljam gel na kosu i to dosta gela.Svako vece sam oprao kosu vodom i izjutra ponovo stavljao,samponom sam parao 3 puta nedeljno.To je trajalo godinu dana Primetio sam da je pocela malo da mi opada kosa pa sam prestao.Bilo je sve u redu pa sam se ofarbao u crno i onda je zaista pocela da mi opada kosa.Kasnije sam se osisao na celavo kad je izrasla kosa mi je bila kao nova zdrava i gusta srednje smedja kao i uvek.Gel vise nisam uopste stavljao niti kosu farbao.Posle jedno godinu i po dana pocela je da me svrbi na zadnjem delu glave i tu gde me je svrbelo pocela je da mi drasticno opada kosa.Svrab je prestao a i opadanje,kad odjednom na prednjem delu glave malo vise od polovne pocelo da me svrbi i komplet taj de kose mi se istanjio i posvetleo.Kosa mi je bila sve redja i redja a pogotovo svetlija.Jedino mi na zadnjem delu glava ostao folikul dlake isti.Bio sam kod dermatologa kazu da je seboreja.Imam i perut.Mozda me ne bi zacudilo da mi i brada tj.brkovi i komplet dlake na licu nisu totalno posvetlele a ispod lica na vratu dlake ostale iste tamnije boje.Trenutno imam kose iako je sve redja i svetlija.Kao da mi se gubi folikul dlake a i boje.Na nekim delovima to vise nije boja noge vlas koje totalno izbledela nesto zlatno zuckasto.Stvarno ne znam sta se desava.Nadam se da cete mi pomoci.hvala