suva koza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
JR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 02, 2005 1:35 pm

suva koza

Post od JR »

Imam jako svetao ten i jako suvu kozu lica i tela tzv. guscju kozu.Sve sam probala cak sam isla kod dermatologa i dobila neku pravljenu kremu ali ni to nije nista pomoglo cak ni posle duze primene.Ima li neka vec postojeca krema koju bih mogla da koristim da bar ublazim suvocu i da koza postane glatka?Unapred hvala!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Suva koza

Post od mr ph. Silvio »

Koliko imate godina? Sumnjam da imate gusciju kozu po licu i nije svaka suva koza tela "guscija" koza.
Postoji niz preparata koji mogu da pomognu.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

AKO STE U BEOGRADU, MOZETE DA DODJETE U DERMATOKOZMETICKO SAVETOVALISTE NA BANOVO bRDO, SUMADIJSKI TRG, APOTEKA SB TRADE, UTORKOM OD 17 DO 20 h.

Saveti su naravno besplatni!
A savetovaliste pocinje sa radom 22.02.05.
U medjuvremenu cemo saznati i telefon pa se mozete najaviti, a ako niste iz Beograda probajte da sto bolje fotografisete vasu kozu i da mi posaljete na mail fotografiju
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mr ph. Silvio
Saradnik

Telefon savetovalista

Post od mr ph. Silvio »

Telefon savetovalista u apoteci "SB Trade" je 557-553.
JR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 02, 2005 1:35 pm

Post od JR »

Imam 24 godine."Guscju" kozu imam po predelu butina,ruku i stomaka.A koza lica mi je jako suva i osetljiva.Inace nisam iz Beograda,da li postoji neki preparat koji bih mogla kupiti u apotekama posto ne idem u BG cesto?
mr ph. Silvio
Saradnik

Guscija koza, suva koza

Post od mr ph. Silvio »

Da li ste nesto od preparata do sada koristili i da li je bilo efekta.
Mozemo Vam poslati pouzecem preparate, ukoliko ste zainteresovani.
Odgovori