strije
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
strije
Imam 21 god i nikad nisam imala nagle oscilacije u kilazi,medjutim imam strije na butinama,a primetila sam i da imam po neku na listovima. Da li neko zna sta bi moglo da bude uzrok ovome? Da li postoji neki efikasan preparat koji moze da spreci pojavu novih strija i ublazi postojece?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 02, 2005 9:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
O strijama se ovdje u poslednje vrijeme jako malo piše. Ono što sam ja vidio na internetu za ublažavanje postojećih , ali nije provjereno, jeste Strivectin SD.O njegovom učinku nema nikakvih konkretnih potvrda, a ukoliko želiš da saznaš više ukucaj na Google Strivectin SD.
Takođe, kao najučinkovitije rješenje za uklanjanje i ublažavanje postojećih strija jeste tzv. mikrodermoabrazija, ali mislim da ođe o tome ima jako malo informacija, Ako si iz BG pretpostavljam da bi se brzo mogla informisati o ovom postupku, a ako je neko sa foruma upoznat sa ovim mogao bi nam prenijeti ono što zna. Ukoliko saznaš nešto više, molio bih te da preneseš to ovdje.
Pozdrav
Takođe, kao najučinkovitije rješenje za uklanjanje i ublažavanje postojećih strija jeste tzv. mikrodermoabrazija, ali mislim da ođe o tome ima jako malo informacija, Ako si iz BG pretpostavljam da bi se brzo mogla informisati o ovom postupku, a ako je neko sa foruma upoznat sa ovim mogao bi nam prenijeti ono što zna. Ukoliko saznaš nešto više, molio bih te da preneseš to ovdje.
Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Taj strivectin su nahvalili po stranim forumima, dobio je i neke nagrade. Ja ne razumem najbolje engleski pa koga ne mrzi nek ode na sajt http://www.anti-wrinkle-products.co.uk/ pa nek nam docara
Mada koliko mi se cini moze da se nadje samo u inostranstvu
A ovo je na nasem
http://www.erotic-woman.net/images/strivectinb.jpg

Mada koliko mi se cini moze da se nadje samo u inostranstvu
A ovo je na nasem
http://www.erotic-woman.net/images/strivectinb.jpg
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 3:11 pm
strije mogu nastati i kao posledica prebrzog rasta pa se koza u pojedinim delovima, gde je neelasticna, previse rastegne sto dovodi do njenog pucanja i tada nastaju stije. ja ih imam od rasta ali sam naucila da zivim sa njima. nemam ih puno, na srecu, i svetle su pa se prakticno i ne vide.
ne postoji nijedno sredstvo koje ce ih ukloniti ali postoje ona koja ih mogu ublaziti i spreciti. ukoliko ces nastaviti da rastes predlazem ti da kupis neko mleko za ishranu koze i da baby uljem masiras delove tela gde su se strije pojavile, ali je ovo dobro i ako neces vise rasti.
jedino trajno resenje je plasticna operacija ali je ona definitivno nepotrebna i cisto bacanje novca.
ne postoji nijedno sredstvo koje ce ih ukloniti ali postoje ona koja ih mogu ublaziti i spreciti. ukoliko ces nastaviti da rastes predlazem ti da kupis neko mleko za ishranu koze i da baby uljem masiras delove tela gde su se strije pojavile, ali je ovo dobro i ako neces vise rasti.
jedino trajno resenje je plasticna operacija ali je ona definitivno nepotrebna i cisto bacanje novca.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 3:11 pm
onda ti je koza na tim delovima tela neelasticna pa bi trebalo da se pozabavis oko pravilne nege takve koze.
ja imam 24 godine i mogu ti reci da sam u periodu od 21. godine porasla par cm. nikad se ne zna ali pokusaj da redovnom, adekvatnom, negom sprecis da se one dalje pojavljuju. samo ako imas vremena i strpljenja (meni je toga falilo
)
ja imam 24 godine i mogu ti reci da sam u periodu od 21. godine porasla par cm. nikad se ne zna ali pokusaj da redovnom, adekvatnom, negom sprecis da se one dalje pojavljuju. samo ako imas vremena i strpljenja (meni je toga falilo