stres i ravnomerna alopecija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Zaključana tema
florens
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 15, 2006 1:42 pm

stres i ravnomerna alopecija

Post od florens »

da li je moguce da jak stres izazove ravnomernu alopeciju koja traje godinu dana i ne jenjava?

uradila sam krvnu sliku, secer, hormonske analize, ginekoloski pregled, candidu i stomatoloski pregled i sve je u redu.

s obzirom da sam prosle godine imala stravican stres, pretpostavljam da je to moguci uzrok, ali kosa mi i dalje intenzivno opada, a volumen je vidljivo desetkovan.
ako je to uzrok, da li postoji mogucnost da mi se posle nekog vremena kosa regenerise i da li bih trebala da uradim dodatne analize? napomenula bih i da me koza glave konstantno i veoma svrbi i da po prvi put imam perut. imam 27 godina i ocajna sam !

unapred se svima zahvaljujem na pomoci.
milosav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 29, 2006 9:37 am

alopecija

Post od milosav »

To je problem koji bih ja volela da resim. Ne bih da te plasim sve je to individualno ja je imam 10god. prosto je postala deo mene. Sve sto sam probala ima sledeci efekat : rasi lokalizovan problem a pojavi se na novom mestu
Zaključana tema