streptokoka ili sto

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
mimi_t
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 2:43 pm

streptokoka ili sto

Post od mimi_t »

Ve molam da mi objasnite,pred 1 godina mi se pojavi crvenilo na dvete noze od kolenata nadolu,nekako belo-crveno, kako shareno.Ne me cesa,ne me boli,no e mnogu crveno.Izgleda kako mreza.Bev na doktor,i me pratija na ispituvanja.Bris od grlo,nos,krv...I mi rekoa deka imam streptokoka vo grloto,AST 267,i mi rekoa deka samo ke pomine za 1-2 nedeli.Mi prepisaa samo vitamin C i B6,i nisto drugo.Malku se namali crveniloto, ama i po 1 godina ne iscezna, uste e vidlivo.
Vo toj period(minatata zima) se greev na grealka, mnogu blisku do nozete, nemav izgorenici,ama se somnevam dali toa ima nekakva vrska.
Dali treba da pijam drugi lekarstva,oti site sto gi znam sto imale streptokoka primaa inekcii, mnogu apcina, i im pomina.
Kako da go izlecam?dali ima trajni posledici?
mimi_t
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 2:43 pm

Post od mimi_t »

jas povtorno bev na doktor,no ne znaat tocno da mi kazat sto e so crveniloto.Ve molam da mi kazete vase mislene za mojot problem, mnogu ke mi znaci!Ne mi dadoa lekarstva,samo vitamin C.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ne znam tacno kako izgleda to sto imate. Mozda je i LIVEDO RETICULARIS, trajna promena na krvnim sudovima, koja se ne leci, ali nije ni strasna. To ce ustanoviti dermatolog. A streptokoke ako ste imali - taj AST i nije bas veliki, a Vas je lekar verovatno mislio da imate ERIZIPEL, streptokoknu infekciju koze, ali je pogresio.

Javite se dermatologu, ili slikajte noge pa posaljite sliku.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori