Nije to logika mog razmišljanja, već jedno od osnovnih pravila dobrog marketinga.Andjela napisao:Mislim da ti je komentar prilicno neukusan makki, posebno komentar o doktorovom imenu i prezimenu, zamisli tek polazeci iz logike tvog razmisljanja koliko bi na ceni bio da se preziva Petar Petrovic?
Institucija?Hmmm, super, meni nije pomogao, niti me impresionirao, ali ga nikad nisam pominjao u negativnom kontekstu, verovatno pomogne mnogima, kao tvojoj mami, što je super, a isto tako mnogima ne, koji idu dalje, nemaju vremena ni snage da ga kude na ovom i sličnim forumima. Ovo za prezime je više šala, s toga i smile na kraju, mada...Dr Sher je institucija u oblasti dermatologije i ne treba mu nikakva reklama (posebno ne na ovom forumu). Samim tim sto ima 41 godinu a doktorirao je dermatovenerologiju i sto iza sebe ima ogroman broj zadovoljnih pacijenata, je reklama sama po sebi. Mojoj mami je posle dve posete izlecio u potpunosti pocetni stadijum rozacee, i necu prestati da ga drugima preporucujem, zvalo se to reklama ili ne.

I ja imam samo reči hvale za dr Goranu i mr Silvia.Isto tako stojim iza toga da dr Gorana odlicno radi svoj posao, kao i da mr Silvio ima odlicno snabdevenu apoteku. Ako je nesto dobro, stojim iza toga, pri tome se ne obazirem da li se neko zove Pera Peric ili Mikis Teodorakis, i da li mu ime i prezime imaju 5 ili 55 slova.Neozbiljno i pomalo bahato.
"Davljenik se za svaku slamku hvata" tako da nikom nije bitno ime kad ima problem, već ide od doktora do doktora.
Poenta mog posta je bila da se ne prenagljuje i ne teraju ljudi s foruma koji žele da se aktivno uključe svojim savetima, to što pomenu svoj salon, gde rade, kako bi pokazali da imaju iskustva i znanja, ili zarad malo reklame, nije razlog da se odmah oblate, jer je svaki urednik ovog foruma tako radio, što sam naveo u prethodnom postu, a i mi svi svesno ili nesvesno reklamiramo nekog, ti Šer-a (ne pevačicu već drSad da obrnem stvar na ono sto je ovde nedoumica:
Sto se tice samog foruma, mislim da je negde u pravilima naglaseno da nije dozvoljeno (besplatno) reklamiranje..prolistaj malo neke teme, admin je postavio to kao pravilo bez izuzetka.

Pozdrav Andjela, nemoj da se ljutiš, žao mi je što sam iznervirao najtolerantniju osobu na forumu, ali malo sam se šalio, a izgleda i preterao u tome