dosla sam da se pohvalim: krema mi je "u celosti i celini" uspela! ne mogu vam opisati radost koja me je obuzela! formulu, nazalost, nemam, ovo je jos uvek u fazi eksperimentisanja, tako da sam radila malo "odokativno", ali otprilike je odnos masne i vodene faze 40:60! ocajna od neuspelih pokusaja, stavila sam po mrvicu lecitina, lanolina i xantham gum pored pcelinjeg voska, i konacno dobila zadovoljavajucu konzistenciju, zapravo - bozanstvenu, bez odvajanja vode, ali ne pregustu! ovo ce biti divna krema za telo, obzirom da sam koristila malo jeftinije sastojke (destilovanu vodu umesto ruzine, maslinovo ulje posudjeno iz kuhinje), za lice cu malo da se potrudim, da ubacim malo bolje sastojke. sad bar znam sta pomaze, pa cu sistemom eliminacije (prvo lanolina, jer je zivotinjskog porekla) terati dok ne dobijem ono sto hocu. cini mi se da je sad sve lakse

sto se tice holistickog nacina nege (a najbolje i zivota), najtoplije vam preporucujem da se tome malo posvetite, mislim da ne preterujem kad kazem da je to buducnost, pa zasto da ne budete u prvim borbenim redovima? imate sve kvalifikacije koje vam trebaju za uspesan rad, sto bi, posredno, bilo dobro i za sve one koji se neguju vasim proizvodima. onda ja dobijem cast za savet i ideju

neka vam ne bude mrsko da procitate uvod na ovoj stranici, koliko da vam zagolica mastu (prevedeno sa nemackog sajta):
http://www.biovega.hr/Default.aspx?tabid=39
na zapadu se, oni koji to sebi mogu da dozvole, sve vise okrecu holistici i "custom made" preparatima (onim pravljenim bas po vasoj meri), nije vise in imati creme de la mer ili la prerie, vec jednomesecnu zalihu preparata bez stetnih konzervansa, obogacenu prirodnim sastojcima.
koza je nas najveci organ: sto na nju nanesemo, za par minuta je u krvotoku...
naravno, i dalje cekam vase predavanje, a ja se otimam ideji da ovde postavim tekst koji me je otreznio i ponukao da se okrenem ovome sto radim...a sve me prsti svrbe!