sta posle Roaccutane-a?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

sbbkbb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 5:26 am

Post od sbbkbb »

na kraju cini mi se, iz licnog iskustva, da je kidisanje na lek Roaccutane samo propaganda protiv Roche - proizvodjaca leka
a ovo S-ALT (GPT) [U/I] - mojih 6 jedinica iznad normale nisu nista a i kaze mi mama da moze da bude od Coca Cole (gazirano pice) koje sam ispio 1l 1h pred vadjenje krvi
8) :)
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

sbbkbb napisao: 3 ???
4 mozda ovako: nemoj uopste ici na bazen i kupaj se samo pred spavanje jer ti se lice u dodiru sa vodom za da se peruta jako (ako sam potrefio izraz)
jer izgledas onda kao da ti je neko prosuo neki prasak po licu koji ne mozes da skines sa lica a to u toku spavanja posle nekoliko sati nestane
pod 3 sam mislio da li si uprazhavao sport (fudbal, trcanje, voznja biciklom, dizanje tegova, itd...) poshto sam chuo da su neki izbegavali sport zbog bolova u misicima/zglobovima/kostima...

:)

caos
sbbkbb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 5:26 am

Post od sbbkbb »

ma sve je normalno
kosarku i fudbal ne igram i ne trcim nikad ali mogu da uradim 30 sklekova, 50 trbusnjaka, 30km na biciklu,... cesto, sve bez problema
Odgovori