Sta ovo moze biti-na ruci?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
kompjuter
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 1:42 pm

Sta ovo moze biti-na ruci?

Post od kompjuter »

na desnoj ruci(a i levoj)-otprilike pola gornje strane sake(ispod korena palca i kaziprsta)koza mi je suva,"namreskana"-kao mnogo naborana,perutava.To se ne povlaci vec oko 2 nedelje,a nikako da odem kod koznog(mogla bih tek u sredu).Obicne kreme za ruke ne pomazu nista,to je neki medicinski problem sa kozom,da nije lisaj?Danas sam namazala Sinoderm na svoju ruku,ne znam sta bih mogla da koristim,komsinica mi predlozila maslinovo ulje?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

idite kod dermatologa, i prestanite da mazete sinoderm koji ce maskirati pravu klinicku sliku i dermatolog nece moci da se orijentise pravilno
kompjuter
Novi član
Novi član

Post od kompjuter »

hvala
kompjuter
Novi član
Novi član

Post od kompjuter »

samo da kazem,bila sam danas kod dermatologa,prepisan mi je Beloderm,a problem je zbog koriscenja sredstava za ciscenje(npr.Fairy,Cif)bez zastitnih rukavica,kaze nece mi vredeti nesto ni ta krema ako ne zastitim ruke
Odgovori