Sta bi ovo moglo biti na prstu? (sumnjam da je bradavica)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
marko87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 30, 2009 12:52 pm

Sta bi ovo moglo biti na prstu? (sumnjam da je bradavica)

Post od marko87 »

Postovani,
vec duze vreme imam ovu izraslinu na palcu ruke.Sumnjao sam da je bradavica, pa sam isao kod dermatologa da mi je spali za azotom.Isao sam puno puta ali uvek se vraca.Napominjem da je drugde nisam nikada imao, niti sam imao bilo kakve bradavice ikada.Bio sam malo nemarniji i grickao nokte i cupao zanoktice i napravi mi se cudo od ovoga 8) Stavljao sam i neke trave, sto su mi samo napravile posao, posto je samo izraslina postala narandzaste boje tj. uocljivija.Stavljao sam po preporuci prijatelja neku zlatnu vodu koju mi je on dao , ali isto bez nekog veceg uspeha.Ne zelim vise da idem da je spaljujem azotom, posto je neprijatno, a nije ni efikasno koliko vidim.To je sto se tice drzavnih ustanova.Pronasao sam jednu privatnu kliniku u mom gradu koja je rekla da moze mi to srediti laserom, a ta usluga kosta 5000 din, pa jel mislite da to valja nesto i da li je zdravo?Mozete li mi preporuciti kako ovo da otklonim trajno?
Prilozio sam vam i sliku mog prsta. :o
Napominjem da je nikome nisam preneo, ali takodje napominjem da se sve desilo kada mi je opao imunitet usred obaveza na fakultetu i neredovnog zivota.

Svaka pomoc i savet su dobrodosli!
Sve najbolje!!! :wink:

Slika
Odgovori