Skidac farbe sa kose u trudnoci?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Sanja.V
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 18, 2007 12:12 am

Skidac farbe sa kose u trudnoci?

Post od Sanja.V »

U 4om sam mesecu...i bila sam crvena. *farbana* Onda sam odlucila da se ipak u trudnoci ne farbam, pa sam kupila neku boju slicnoj mojoj prirodnoj, i prefarbala se, da bih onda pustila moju prirodnu da izraste. Imam skroz kratku kosu inace.
Medjutim, boja je ispala poprilicno tamnija...pa je pocela da me nervira.

Cula sam za jako kvalitetan skidac farbe sa kose marke DIKSON, koji nije klasican blans, ne steti kosu..verovatno ima i manje hemije u sebi.

Da li bih smela da mozda upotrebim to sredstvo da bih postigla svetliju nijansu...blizu mojoj prirodnoj boji.
Da, treba strpljenja za pustanje svoje prirodne boje..ali nesto mi to nije vrlina.

Sta mislite?
Ili dobiti virtuelni samar i reci "Strpljen, spasen"? :)
mama-bu2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 22, 2006 5:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mama-bu2 »

Posto sam nacula nesto slicno tome da u trudnoci ne sme da se farba i blajha kosa, otisla sam kod moje doktorice koja mi je vodila trudnocu i upitala je za to, a ona se samo slatko ismijala i rekla da je u svojoj karijeri zapisivala sve gluposti koje je cula do sad bi vec objavila knjigu i dobro se napunila para. Ja sam se u toku cele trudnoce farbala i blajhala i potvrdilu doktorkinu teoriju.
Odgovori