Pozdrav,
Potreban mi je vase misljenje. Dermatolog mi je prepisao sledece: Dercome clear ujutro, a zatim neka krema protiv akni, a uvece isto Dercom clear i differin gel. Takodje, treba da pijem Amracin 3X dnevno 10 dana. Ono sto mene malo zbunjuje jeste upravo Amracin, jer prije 2 godine, kada mi je lice bilo u mnogo gorem stanju(dijagnoza je bila-na licu bocno lateralno prisutne papulopustule i otvoreni i zatvoreni komedoni), pila sam isto Amracin 500mg, ali samo jedan put dnevno i to mjesec dana. Da li mislite da je ova dijagnoza u redu, tj. da li je potrebno da pijem toliko Amracina? Inace, imam 21 godinu, sa aknama se "borim" od 16-e, a sada imam povrsinske oziljke u vidu crvenih fleka u olasti vilicne kosti, a u tom dijelu se uglavnom i pojavljuju akne(sada vec ne tako cesto).
Unaprijed hvala
Za mr ph. Silvio ili Goranai
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako cekas da ti oni odgovore nikada neces resiti problem,jer je ocito da su oni na nas zaboravili
Zato bolje prelistaj malo gradju foruma i sigurno ces se izleciti.
I ja sam imao mnogo gore probleme i mozda mnogo bolnije,pa sam se izlecio tek kada sam dermatologu rekao zbogom i dosao na forum.
Nista mi nije pomoglo kao Vichy Normaderm krema i Lush FF sapun,uz dosta vode i totalno promenjen nacin ishrane.
Ne ocajavaj,glavu gore,osmeh na lice i kreni u nove pobede.
Mozda da probas Avene Diacneal sa vocnim kiselinama uz obaveznu zastitu od UV zracenja.Imas posebnu temu o tome,i zadovoljne korisnike,uskoro cu i ja biti jedan od njih(samo da nadjem neku kremu sa spf).
Zelim ti sve najbolje u daljem lecenju!
Pozdrav

I ja sam imao mnogo gore probleme i mozda mnogo bolnije,pa sam se izlecio tek kada sam dermatologu rekao zbogom i dosao na forum.
Nista mi nije pomoglo kao Vichy Normaderm krema i Lush FF sapun,uz dosta vode i totalno promenjen nacin ishrane.
Ne ocajavaj,glavu gore,osmeh na lice i kreni u nove pobede.
Mozda da probas Avene Diacneal sa vocnim kiselinama uz obaveznu zastitu od UV zracenja.Imas posebnu temu o tome,i zadovoljne korisnike,uskoro cu i ja biti jedan od njih(samo da nadjem neku kremu sa spf).
Zelim ti sve najbolje u daljem lecenju!
Pozdrav