seboreicni dermatitis

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
bobby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2006 10:55 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

seboreicni dermatitis

Post od bobby »

kako ga leciti,i dali krema NIZORAL moze da pomogne?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

U lecenju seboroicnog dermatitsa najbolje rezultate je pokazala sledeca kombinacija proizvoda:
Mycogel za umivanje,
Visio Hidrogel za vlazenje lica
eventualno DS emulzija za lice i SqaphanS za pranje kose, ukoliko postoji izrazen problem peruti.
bobby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2006 10:55 am

Post od bobby »

Hvala ,probacu ovu kombinaciju
Maka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 05, 2005 11:38 am

Post od Maka »

Koliko cesto i koliko dugo (koliko dana zaredom) moze da se koristi D.S. Emulsion od Biorga (Uriage)?
inesm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 06, 2007 12:20 pm

Post od inesm »

ljudi ja ne znam vise sta bih probala,bojim se samo da mi se ne prosiri skroz :(
Alirita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 23, 2007 12:16 pm

Post od Alirita »

Ne znam kako si dosao/la do toga da imas "seboreicni dermatitis" ali ako nisi prethodno izvrsila bris lica, ne bih nikome savetovala da prihvati dijagnozu iz prve ruke. Meni je doktorica napisala "seboreicni dermatitis" i prepisala SEBAMED sapun za lice i elokon mast ali ja to NISAM koristila, vec sam otisla na laboratorijsku analizu brisa koze lica i pronasli su mi BAKTERIJSKU INFEKCIJU. Bakterija: Staphylococcus species i sada znam sta tacno mogu da koristim od antibiotika. Nista na pamet ne treba uzimati. Iako sam insistirala na tome da mi dozvoli BRIS LICA, nije htela da mi izvrsi, govorila kao kako ona zna da sigurno nije bakterijska infekcija vec kao poremecaj "nivoa hormona" ....itd (gluposti). Otisla sam u drugu kliniku i platila 1000 din. za bris lica i pronasli su BAKTERIJSKU INFEKCIJU. Zato moj savet, obavezno otici prethodno na bris lica. Posle moze i na more - more je super. :D

Javi sta si uradila :)

Srdacan pozdrav
Odgovori