SEBAMED visio active hydro gel

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ivanhoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 7:57 am

SEBAMED visio active hydro gel

Post od ivanhoe »

Da li je neko probao i kakva su vam iskustva. Planiram da kupim ovaj gel da mi odrzava ravnotezu sa bubuljicama koju sam postigao jer ne bi trebalo da masni kozu i zapusava pore.
Zeljno ocekujem da neko napise sta misli o ovom gelu.
winkler
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 11, 2010 5:34 pm

Re: SEBAMED visio active hydro gel

Post od winkler »

Moja iskustva su odlična.Osećaš kako ti koža postaje mekša usled neverovatne hidratacione moći gela.Tu je i hijaluronska kiselina koja pospešuje vezivanje vode a vitamin E usporava starenje i ubrzava regenerativne procese kao i Aloe barbadesis gel koji takođe ulazi u sastav.Stavili su i pantenol.Gel nema parabene kao konzervanse što preedstavlja još jedan plus.Naj važnije:Ne masti kožu tako da je mogu koristiti svi tipovi kože (posebno seboroični) jer se lako apsorbuje i ne masti lice.Pošto sam trenutno na terapiji topikalnim retinoidima meni je ovaj gel doneo samo olakšanje.Više ne osećam zategnutost kože i drastično je smanjeno perutanje a koža je elastičnija.Preporučujem ovaj gel.Prema mom mišljenju bolji proizvod od Vichy,Avene i Uriage zajedno za DUPLOmanje para.Cena je oko 700din. za 50ml.Obzirom da je potrebna mala količina za ravnomerno nanošenje na lice 50 ml. je sasvim izdašna zapremina.Meni traje i po mesec dana dok su mi gore navedeni "brendovi" trajali max.2-3nedelje a neuporedivo su skuplji a pri tome su mi mastili lice.Naj smešnije je što Merc-Exfoliac Aknomega(sa 10% glikolnom kiselinom) je namenjena masnoj "problematičnoj koži" a u sastavu ima suncokretovo ulje-Helianthus anus koje u startu zamasti lice.
Pozdrav
Dragi777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 7:47 pm

Post od Dragi777 »

Winkler da li se taj gel nanosi ujutru ili uvece? :) Ujutru da vlazi kozu i hidrira ili uvece da susi,nisam bas puno upucen..unapred hvala :)
Dragi777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 7:47 pm

Post od Dragi777 »

Ja sada koristim ujutru URIAGE HYSEAC hidro matirajucu kremu ..
winkler
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 11, 2010 5:34 pm

Post od winkler »

Dragi777 napisao:Winkler da li se taj gel nanosi ujutru ili uvece? :) Ujutru da vlazi kozu i hidrira ili uvece da susi,nisam bas puno upucen..unapred hvala :)
Može bez ikakvih problema da se nanosi i ujutro i uveče.Taj gel je hidrirajući tako da ne može ni u kom slučaju da suši kožu.Inače, kao i svi preparati za kožu nanosi se na očišćenu i potpuno osušenu kožu lica(gel za umivanje ili još bolje sapun za lice-Sebamed,Avene...tj. takozvani "sapuni bez sapuna") u tankom sloju.
Pozdrav
tara-bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 10:12 pm

Post od tara-bg »

ima li jos nekih iskustava sa ovim gelom? :)
Odgovori