Sebamed proizvodi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Lucobo88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2019 11:52 pm

Sebamed proizvodi

Post od Lucobo88 »

Cao svima, zanima me kakva su vasa iskustva sa sebamed proiuvodima za akne? Konkretno sa Antibakterijskom penom za umivanje?
Dejan97
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 31, 2017 10:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Sebamed proizvodi

Post od Dejan97 »

Koristio sam sebamed sapun i mogu ti reći da sam imao loše iskustvo sa tim proizvodom.
Lucobo88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2019 11:52 pm

Post od Lucobo88 »

[quote="Dejan97"]Koristio sam sebamed sapun i mogu ti reći da sam imao loše iskustvo sa tim proizvodom.[/quote]

Pa zavisi kakav tip koze imas? Ja sam probao penu za umivanje nista posebno ali nije ni previse ono da isusi, tako da je okej :)
Dejan97
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 31, 2017 10:59 am

Post od Dejan97 »

Pretpostavljam da je to sve individualno. Imam masnu kožu i probleme sa aknama duži period, sebamed sapun je bio jedan od prvih proizvoda koji sam koristio za čišćenje lica i bukvalno nakon par upotreba obrazi su mi buknuli od bubuljica. Sada jedino što mi odgovara i što koristim je Noreva Exfoliac prociscavajuci gel, jeste skuplji al mi ne stvara nove bubuljice a nije agresivan obzirom da pored toga što mi je koža masna, veoma je i osetljiva.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Промени исхрану па нећеш имати акне. Имаш проблем са јетром а затрпаваш је хемијом и то се манифестује на кожи.
Odgovori