Scar so soft

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Jack
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 12, 2006 10:26 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Scar so soft

Post od Jack »

Jel koristio neko?
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

42 eura :o da to nije malo preskupo :roll:
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Cena je kao i dermatix...
Mozda i probam... Nije mi zao para ako nista drugo ne pomogne.
Jack
Novi član
Novi član

...

Post od Jack »

Moja devojka je kupila i pocela da koristi...
pakovanje izgleda nekako neugledno i jeftino,za 40 eura sam ocekivao nesto fensi
naravno-to je najmanje bitno,ako sluzi svrsi,a to cu moci da vam kazem tek za neke 4 nedelje...
ako ima neko ko je koristio,neka se javi... pozz
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

gde ste kupili gel,jeste narucivali ili u apoteci.skup jeste ,nadam se da ce joj pomoci, javljajte rezultate. :wink:
Jack
Novi član
Novi član

Post od Jack »

chokoladica napisao:gde ste kupili gel,jeste narucivali ili u apoteci.skup jeste ,nadam se da ce joj pomoci, javljajte rezultate. :wink:
Pre bih ga nazvao ulje, nego gel,ali ajde recimo emulzija :)
narucili smo telefonom... u apotekama kosta oko 3800 dinara,i imaju ga samo 3 apoteke u gradu,a ovako(direktno od distributera) je 40 eura,znaci koliko toliko jeftinije (nisu naplatili dostavu)

b.t.w. u Americi je 20 dolara,ali ko zna koliko se ceka, koliko kosta dostava i da li bi uopste hteli da posalju u Srbiju... a nemamo ni karticu za placanje...
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

A kako joj je prosao tretman? Koliko se secam isla je na dermoabraziju?
Jack
Novi član
Novi član

...

Post od Jack »

pise tamo da oziljke treba namazati najmanje 3 puta dnevno,ali sto se vise puta dnevno maze- to su bolji i brzi rezultati...
evo moja draga se vec po ceo dan macka :)
naravno-javljam rezultate cim ih bude :wink:
Jack
Novi član
Novi član

...

Post od Jack »

skvo napisao:A kako joj je prosao tretman? Koliko se secam isla je na dermoabraziju?
dobro je prosao,nema vise ni kraste,izgleda kao da je izgorela na suncu,ne mogu reci da su oziljci nestali kao rukom odneseni,ali su neznatni... i ona je zadovoljna, sto je meni najbitnije.
Jack
Novi član
Novi član

...

Post od Jack »

najgore od svega je to sto se za dermoabraziju ceka hladnije vreme,jer ovako mlada koza ne sme bukvalno da vidi sunce...a pogledajte sta se desava... kraj oktobra-napolju leto!!!!!!!! :roll: :x :cry: :(

Jadna ne sme ni kroz prozor da proviri...
Jack
Novi član
Novi član

Post od Jack »

E ovako- za LU i ostale koji su zainteresovani za rezultate primene scar so softa (pise jackova devojka :) )

Kada su mi posle dermoabrazije skinuli gaze koje su bile bukvalno zalepljene za lice,zajedno sa njima su skinute i kraste,ali na mestima gde su rupe tj ragade bile vece valjda su vise "brusili" pa su ostale rane, gde su se ponovo napravile kraste,koje kad su spale ostali su udubljeni oziljci...cinilo se da ce rupe tu ostati vece nego sto su bile ranije... od tada je proslo mesec dana,tokom kojih sam mazala scar so soft najmanje 4 puta dnevno i ti oziljci su se stvarno neverovatno izravnali,tacnije popunili... jedini je problem sto su ostale fleke :(
Da li ce se one izvuci, ne znam... flasica je pri kraju,mada cenim da bi nekom drugom trajala sigurno dva meseca,ali ja sam mazala celo lice zbog dermoabrazije(ne samo ta dva oziljka) i koristila sam je bas bahato :oops: Uzela sam jos jednu flasicu i sada cu mazati samo problematicne delove...
Kada potrosim i nju,javicu konacne rezultate :wink:
branislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm

Post od branislava »

da li mozes da nam kazes kako se radi dermoabrazija,koliko traje oporavak,kako lice izgleda posle intervencije,i koliko dana moras ostati u kuci?posto si ti jedna od retkih koja je to radila,svaka informacija bi dobro dosla?
Mya
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 10:33 am

Post od Mya »

branislava napisao:da li mozes da nam kazes kako se radi dermoabrazija,koliko traje oporavak,kako lice izgleda posle intervencije,i koliko dana moras ostati u kuci?posto si ti jedna od retkih koja je to radila,svaka informacija bi dobro dosla?
Napokon sam se registrovala :D

OVAKO
Radi se tako sto ti izbruse kozu da kazem do krvi...
i onda to tretiraju kao jednu ranu,sto i jeste...
stave antibiotsku mast,mrezicu(onu sto bukvalno sraste sa krastom),gazu i zavoje... posle nekih nedelju dana skinu zavoje i promene gaze,a nekoliko dana kasnije skinu sve... zajedno s tom mrezicom skinu se i kraste... ostane mlada crvena koza-izgleda kao izgorela na suncu...
na nekim mestima se ponovo naprave krastice i kada one spadnu maze se scar so soft i tada vec moze da se koristi puder.znaci posle neke dve i po do tri nedelje mozes normalno da funkcionises :)
Nije nista bolelo, prvi dan me je malo peklo,ali vise su me iritirali zavoji oko glave nego to,a najgore od svega je kada zbog zarastanja pocne da svrbi a ne mozes tj ne smes da se poceses :roll:
Pozdrav svima
branislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm

Post od branislava »

hvala puno na informacijama.znaci posle tri nedelje mozes vec normalno da funkcionises,jel bude lice jako crveno tj ta nova koza,moze li se efikasno prekriti puderom.
I jos jedno pitanje koliko si ti zadovoljna poboljsanjem,jesu li oziljci nestali ili kako?:)
Mya
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 10:33 am

Post od Mya »

branislava napisao:hvala puno na informacijama.znaci posle tri nedelje mozes vec normalno da funkcionises,jel bude lice jako crveno tj ta nova koza,moze li se efikasno prekriti puderom.
I jos jedno pitanje koliko si ti zadovoljna poboljsanjem,jesu li oziljci nestali ili kako?:)
moze lepo da se pokrije puderom...
Zadovoljna sam poboljsanjem,lice mi je "ispeglano" recimo 70%
vise nisam ni ocekivala,jer mi vise od toga nisu ni garantovali...
sto kaze dragana-za rezultate se moze reci da su OK
Odgovori