Sapun sa salicilnom kiselinom

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Sapun sa salicilnom kiselinom

Post od Dejanbg »

U nekom casopisu sam procitao da je dobro posle treninga (znojenja) koristiti sapun sa salicilnom kiselinom da bi se ublazilo nastajanje bubuljica po telu (prvenstveno po ledjima ko ima problema sa time).
Da li neko zna nesto vise o tome i gde moze da se kupi jer me je u jednoj prodavnici prodavacica pogledala kao da sam pao s Marsa.
Plava
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 2:53 am

Re: Sapun sa salicilnom kiselinom

Post od Plava »

Dejanbg napisao:U nekom casopisu sam procitao da je dobro posle treninga (znojenja) koristiti sapun sa salicilnom kiselinom da bi se ublazilo nastajanje bubuljica po telu (prvenstveno po ledjima ko ima problema sa time).
Da li neko zna nesto vise o tome
Za ovo ne znam... :oops:
gde moze da se kupi
Proveri u nekoj od (bolje snabdevenih) apoteka. :lol:
jer me je u jednoj prodavnici prodavacica pogledala kao da sam pao s Marsa.
:o Možda je čitala "Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere"... :roll: :D
Pozdrav! :wink:
"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lu »

Meni je jedna lekarka rekla da je dobro za lice (ledja) posle znojenja lice ocistiti "Sol.acid borici 3%" rastvorom , ja sam ga kupila u apoteci , 100ml kosta oko trideset i nesto din.To apoteke prave , a neutralise kiselost znoja na licu.Super je za tu varijantu posle treninga.
Odgovori