Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
elem, kosa mi se dosta masti pa moram da je perem svaki dan (bebi shamponom johnson)... chak sam je i oshishao nebi li se neshto poboljshalo na tom planu... inache nemam perut i tome slichno... a od shampona sam do sada koristio foltene, h&s, mycoseb (kratko vreme jer je veoma jak) i neki domaci zeleni biomed za masnu kosu... ali nishta...
a jel nije suvish jak za kozhu glave, mislim ne iritira je? i koliko je delotvoran, mislim da li smanjuje mashcenje kose jer koja je svrha josh jednog shampona koji moram da koristim bash svaki dan...?
Ono sto je najveca prednost brenda Uriage je da su im svi preparati apsolutno hipoalergeni, bez suvisnih stetnih supstanci. Sebophane je odlican sampon, ne iritira kozu glave, i samo u prvo vreme ces morati da peres kosu svaki dan. Nakon izvesnog vremena, regulise se lucenje sebacealnih zlezda. To je moj savet, a ti mozes da probas.