Šampon protiv masne kose

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Šampon protiv masne kose

Post od fedja »

elem, kosa mi se dosta masti pa moram da je perem svaki dan (bebi shamponom johnson)... chak sam je i oshishao nebi li se neshto poboljshalo na tom planu... inache nemam perut i tome slichno... a od shampona sam do sada koristio foltene, h&s, mycoseb (kratko vreme jer je veoma jak) i neki domaci zeleni biomed za masnu kosu... ali nishta...

pomoc?

hvala puno
:)))
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Sebophane iz brenda Uriage je odlican za masnu kozu. Izbaci bebi sampone i i sve bebi preparate, posto oni imaju pH koze bebe a ne odraslih! Pozdrav :-?
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

a jel nije suvish jak za kozhu glave, mislim ne iritira je? i koliko je delotvoran, mislim da li smanjuje mashcenje kose jer koja je svrha josh jednog shampona koji moram da koristim bash svaki dan...?

hvala na odgovoru...
pozdrav :)))
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Ono sto je najveca prednost brenda Uriage je da su im svi preparati apsolutno hipoalergeni, bez suvisnih stetnih supstanci. Sebophane je odlican sampon, ne iritira kozu glave, i samo u prvo vreme ces morati da peres kosu svaki dan. Nakon izvesnog vremena, regulise se lucenje sebacealnih zlezda. To je moj savet, a ti mozes da probas.
Odgovori