pozdrav svima,
da li bi mogao neko da mi preporuchi neki shampon za svakodnevno pranje jako masne kose, a koji ne iritira kozhu glave i dlaku... iako imam kratku kosu, moram da je perem svaki dan jer se puno masti...
do sada sam koristio uriage-ov SEBOPHANE koji sam upravo potroshio, pa me zanima da li da nastavim sa ovim shamponom, ili postoji neki drugi koji se pokazao kao bolji za svakodnevno pranje jako masne kose...
pozdrav
Sampon za jako masnu kosu ???
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Definitivno, i ja sam videvshi preporuke na forumu, uzeo taj shampon, posle prvog pranja isto > nakon 2 dana pranje, posle drugog pranja > nakon 3 dana pranje i posle treceg pranja, vec sam dogurao do 4 dana
shto je enorman uspeh za mene ^_^
Probaj Herbal Essence zeleni vocni, za masnu do normalnu kosu

Probaj Herbal Essence zeleni vocni, za masnu do normalnu kosu

Ja sam do sada koristila ljubicasti za suvu kosu, zato sto mi je farbana kosa, i od njega mi sam prala kosu na 3 dana, po prvi put u zivotu, i nikakve iritacije, nista slicno mi se nije desilo. Zeleni sam prvi put isprobala danas, tako da ti nista ne mogu reci.
Samo napomena nikako ne kupuj ionaj herbal esences biljni, samo vocni.
Samo napomena nikako ne kupuj ionaj herbal esences biljni, samo vocni.
Pa ni ja nisam primetio da je jak, primetio sam da zadrzava jak miris u kosi i nakon 3/4 dana, tj. do sledeceg pranja, shto je extra, dakle kod mene nema iritacija, ali znash i sam da je sve individualno ^^
Inace ja sam ga kupio da ne bih prao kosu svakog dana :lol:Eh da i najbitnije da je VOCNI, sad dal cesh uzeti za suvu ili masnu kosu, your choice prema kosi ^^
Inace ja sam ga kupio da ne bih prao kosu svakog dana :lol:Eh da i najbitnije da je VOCNI, sad dal cesh uzeti za suvu ili masnu kosu, your choice prema kosi ^^