Saloni u Novom Sadu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Saloni u Novom Sadu
Hajde malo da pricamo o salonima u Ns, kojim ste najzadovoljnije, kojim ne, koji su skupi, koji jeftini, ljubazni, strucni, koju kozmetiku kiriste, pisite svoja iskustva. Cilj je - da se greske ne ponavljaju, ako su prema meni bili losi, ne moraju i prema tebi
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja redovno idem u salon Saska u ulici Branislava Borote 1, na novom naselju. Vlasnica je Dipl Kozmetolog Aleksandra Nenezic, izuzetno strucna i ljubazna zena.
Usluge koje pruzaju su brojne od solarijuma (kojih imas vise vrsta), preko raznih anticelulit programa, nadogradnje noktiju, kozmetickih usluga, do epilacije i masaze... Cene su jako pristupacne tako da ja u taj salon idem vec godinama i nemam nameru da ga menjam, a obisla sam pola Novog Sada, otprilike...
Nadam se da sam ti pomogla. Ako te jos nesto interesuje - pitaj.
Usluge koje pruzaju su brojne od solarijuma (kojih imas vise vrsta), preko raznih anticelulit programa, nadogradnje noktiju, kozmetickih usluga, do epilacije i masaze... Cene su jako pristupacne tako da ja u taj salon idem vec godinama i nemam nameru da ga menjam, a obisla sam pola Novog Sada, otprilike...
Nadam se da sam ti pomogla. Ako te jos nesto interesuje - pitaj.