Saloni u Novom Sadu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
bbilkac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 10:14 pm

Saloni u Novom Sadu

Post od bbilkac »

Hajde malo da pricamo o salonima u Ns, kojim ste najzadovoljnije, kojim ne, koji su skupi, koji jeftini, ljubazni, strucni, koju kozmetiku kiriste, pisite svoja iskustva. Cilj je - da se greske ne ponavljaju, ako su prema meni bili losi, ne moraju i prema tebi
Jenny83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jenny83 »

Ja redovno idem u salon Saska u ulici Branislava Borote 1, na novom naselju. Vlasnica je Dipl Kozmetolog Aleksandra Nenezic, izuzetno strucna i ljubazna zena.
Usluge koje pruzaju su brojne od solarijuma (kojih imas vise vrsta), preko raznih anticelulit programa, nadogradnje noktiju, kozmetickih usluga, do epilacije i masaze... Cene su jako pristupacne tako da ja u taj salon idem vec godinama i nemam nameru da ga menjam, a obisla sam pola Novog Sada, otprilike...
Nadam se da sam ti pomogla. Ako te jos nesto interesuje - pitaj. :wink:
bbilkac
Novi član
Novi član

Post od bbilkac »

Interesuju me cene kozmetickih usluga, npr klasicnog ciscenja, i sta jos radi za lice sa bubuljicama, koje tretmane, pilinge, i sl? Koju kozmetiku koristi?
bbilkac
Novi član
Novi član

Post od bbilkac »

Ja idem u Divu, tamo je ciscenje 1600, samo me napare, iscede sta imaju, stave 2 maske, darsonwel, i eto. Zelela bih malo da promeneim salon, iako sam zadovoljna ovim. Mislim, ako postoji bolje
Odgovori