Sajam kozmetike-oziljci od akni
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Sajam kozmetike-oziljci od akni
Interesuje me da li je neko koristio ove proizvode murad, exfoliating blemish treatment gel i muradova kreme oil free sunblock spf15 sheer tint(tonirana krema), ta 2 proizvoda su mi preporucili na muradovom standu za oziljke i da je vrlo efikasno cak posle mesec dana se vide prvi rezultati. Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim kremama?! Posto je cena gela 54evra,pa mi se ne bacaju uzalud pare,mada mi je receno da 100ml traje 10 meseci. Ja sam inace pila minomycin 6 meseci i lice mi se skroz ocistilo, ne izlaze mi nove akne sto je najbitnije, ali su mi ostali poneki oziljci na obrazima pa bih da ih nekako uklonim. Oni su mi rekli da je ta dnevna krema odlicna za masnu i osetljivu kozu,a moja je bas takva. Takodje sam na sajmu videla neku kremu ScarZone za oziljke od akni,cena joj je 650 din. pa sam pomalo sumnjicava.... i interesuje me da li je neko imao iskustva sa kozmetikom LA ROCHE POSAY ( sa kremom cicaplast,za obnavljanje koze)i italijanskom KORFF?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Sajam kozmetike-oziljci od akni
Slazem se sa ines probaj mikrodermoabraziju kod proverenog dermatologa i to iskljucivo kod njega,nikako u salonima.Krema za 650 din ti sigurno nece ostraniti oziljke,nego ti lepo se posavetuj sa dermatologom i ,probaj da uradis seriju tretmana AHA kiselinama,koji je odlican za regeneraciju i reparaciju kozerajci napisao:Interesuje me da li je neko koristio ove proizvode murad, exfoliating blemish treatment gel i muradova kreme oil free sunblock spf15 sheer tint(tonirana krema), ta 2 proizvoda su mi preporucili na muradovom standu za oziljke i da je vrlo efikasno cak posle mesec dana se vide prvi rezultati. Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim kremama?! Posto je cena gela 54evra,pa mi se ne bacaju uzalud pare,mada mi je receno da 100ml traje 10 meseci. Ja sam inace pila minomycin 6 meseci i lice mi se skroz ocistilo, ne izlaze mi nove akne sto je najbitnije, ali su mi ostali poneki oziljci na obrazima pa bih da ih nekako uklonim. Oni su mi rekli da je ta dnevna krema odlicna za masnu i osetljivu kozu,a moja je bas takva. Takodje sam na sajmu videla neku kremu ScarZone za oziljke od akni,cena joj je 650 din. pa sam pomalo sumnjicava.... i interesuje me da li je neko imao iskustva sa kozmetikom LA ROCHE POSAY ( sa kremom cicaplast,za obnavljanje koze)i italijanskom KORFF?
tu sam da vam savet dam
oziljci
Iskreno, nemam neko poverenje ni u dermatologe, pre nego sto sam pila minomycin, sve zivo sam koristila, lecila sam lice u koto dermi, u zavodu Dzordza Vasingtona, u privatnoj ordinacijikod dr Lalosevica, zatim u Zemunu kod dermatologa i na kraju u Avalskoj, s obzitom da mi nigde nista nije znacajnije pomoglo ne bih se tamo vracala... Da li neko moze da mi preporuci nekog dermatologa,a da vec ima iskustvo sa mikrodermoabrazijom i koja je cena? I kao se uopste to radi?
Hvala puno...
Hvala puno...

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am
ines iskreno nas salon jeste skup,salon gde radim cena klasicnog tretmana se krece od 2500-3000, a bioloskih od 4500-16000(biol. tretmani lecenja i lifting tretmani),naravno kai lekara tako i kozmeteticara trbate dobro proveriti,svako danas otvara salon.Neki dermarmatolozi rade tretmane pa su i ono prosli taj kurs nege jer to nema veze sa lecenjem,znam da sve vise dermatologa radi ili zastupa neku kozmeticku kucu obuci se za rad sa njom i pored lecenja radi i ovaj lepsi deo, pozdrav Ines
tu sam da vam savet dam
oziljci
Kako se uopste radi mikrodermoabrazija? Koliko je tretmana potrebno da bi se uklonili oziljci,i je l' bolno? Gde u Beogradu to rade? Ja imam nekoliko oziljaka na obrazima, i neki malo dublji... Da li ipak da uzmem ovaj murad gel....ili...?!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Re: oziljci
Ja ne bih. Generalno mislim da je Murad jako kvalitetna medicinska kozmetika, ali za nas siromasni dzep uzasno skupa, pa bi to mozda bio preveliki rizik.rajci napisao:Kako se uopste radi mikrodermoabrazija? Koliko je tretmana potrebno da bi se uklonili oziljci,i je l' bolno? Gde u Beogradu to rade? Ja imam nekoliko oziljaka na obrazima, i neki malo dublji... Da li ipak da uzmem ovaj murad gel....ili...?!
Nisam videla iz posta da li si pod kontrolom dermatologa? Sta on misli o resenju tvog problema?
Imas ovde dosta tema o aknama i oziljcima od akni, prelistaj forum, mozda ces naci nesto korisno za sebe.
-
- Aktivan član
Re: oziljci
Ma kakva Avalska, batali to, idi kod proverenog dermatologa, on ce ti reci sta je najbolje da uradis. Nemoj nista da radis 'na svoju ruku'.
oziljci
andjela, pa koji dermatolozi po tebi su dobri, u prethodnoj poruci sam napisala sve gde sam isla i nijedan mi nije nesto extra pomogao, Lalosvic, onda u Dzordza Vasingtona.....po meni svi oni imaju neki svoj nacin rada da uzimaju pare.... kako niko od njih nije cuo za minomycin koji uklanja problem....
Da li je mikrodermoabrazija bolna? Upste mi nije jasno sta se tu radi...
Ako je cena u tom salonu 20evra, to mi uopste nije puno... Koliko treba tretmana da bi se otklonili oziljci, i na koji vremenski period se rade??? Da li neko zna neki provereni salon ili dermatologa za mikrodermoabraziju?
Da li je mikrodermoabrazija bolna? Upste mi nije jasno sta se tu radi...
Ako je cena u tom salonu 20evra, to mi uopste nije puno... Koliko treba tretmana da bi se otklonili oziljci, i na koji vremenski period se rade??? Da li neko zna neki provereni salon ili dermatologa za mikrodermoabraziju?
-
- Aktivan član
I vrapci na grani znaju kog dermatologa ja cenim , a sto se tice dermoabrazije i mikrodermoabrazije, imas ovde temu sa jednog drugog foruma
http://www.ana.co.yu/forum/viewtopic.php?t=1896
http://www.ana.co.yu/forum/viewtopic.php?t=1896