roze pecat na kozi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
nemanjaaze
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 12, 2010 1:19 pm

roze pecat na kozi

Post od nemanjaaze »

Imam problem sa jednim pecatom na kozi, koji mi je izasao jos pre 9-10 meseci i nikako da se povuce, on je precnika oko 3 santimetra, roze je boje sa roze tackicama kruznog oblika i raznih velicina ima ih oko desetak-nalik na nezrele bubuljice..Sliku ne mogu da postavim iz razloga sto nemam usb kabl. Nisam se javio doktoru, jer je mom bratu nesto slicno izlazilo i dobio je neku mast KANSEN-vaginalni krem, da maze, posle nekog vremena to mu se povuklo, ja sam to isto koristio i meni se nije povuklo, sada sam u Azerbejdzanu vec 3-4 meseca radim u slabo razvijenom mestu gde zdravstvo takodje nije razvijeno, tako da nemam poverenja u ovdasnje doktore. Stvarno mi treba strucno misljenje jer mnogo brinem zbog toga?! Molim vas za odgovor, sta bih to moglo da bude?! Unapred zahvalan.
Nemanja
natasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:02 pm

Re: roze pecat na kozi

Post od natasa »

Nemanja razumem te u potpunosti sto si zabrinut ja imam dva decaka sa kojima sam imala cesto problema sa kozom i iskreno moj savet ti je da ipak posetis nekog koznog doktora jer nisam cula za takav problem kao sto je tvoj, ipak ce doktor reci sta je i dati adekvatnu mast. PS.NEMOJ DUGO DA CEKAS
Odgovori