Imam problem sa jednim pecatom na kozi, koji mi je izasao jos pre 9-10 meseci i nikako da se povuce, on je precnika oko 3 santimetra, roze je boje sa roze tackicama kruznog oblika i raznih velicina ima ih oko desetak-nalik na nezrele bubuljice..Sliku ne mogu da postavim iz razloga sto nemam usb kabl. Nisam se javio doktoru, jer je mom bratu nesto slicno izlazilo i dobio je neku mast KANSEN-vaginalni krem, da maze, posle nekog vremena to mu se povuklo, ja sam to isto koristio i meni se nije povuklo, sada sam u Azerbejdzanu vec 3-4 meseca radim u slabo razvijenom mestu gde zdravstvo takodje nije razvijeno, tako da nemam poverenja u ovdasnje doktore. Stvarno mi treba strucno misljenje jer mnogo brinem zbog toga?! Molim vas za odgovor, sta bih to moglo da bude?! Unapred zahvalan.
Nemanja
roze pecat na kozi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: roze pecat na kozi
Nemanja razumem te u potpunosti sto si zabrinut ja imam dva decaka sa kojima sam imala cesto problema sa kozom i iskreno moj savet ti je da ipak posetis nekog koznog doktora jer nisam cula za takav problem kao sto je tvoj, ipak ce doktor reci sta je i dati adekvatnu mast. PS.NEMOJ DUGO DA CEKAS