Rozacea
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Maj 03, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo da obavestim posto sam u vise navrata govorio o Medic8. Najzad sam nabavio proizvod, i potrosio jednu bocicu. Ne mogu reci da sam nesto specijalno zadovoljan efektima, znaci crvenilo idalje postoji i manifestuje se pri istim situacijama. Mozda se promeni nesto posle druge bocice, a ako bude javljam.........
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Maj 03, 2002 2:00 am
U meduvremenu sam opet isao na laser, medjutim nesto novija tehnologija i tako to i bas sam ulagao velike nade, konstantno koristim i Medic8, i mogu reci da od trke sa ovim crvenilom nema nista. Pobedjuje 100posto. Kvota sigurno moze da bude i 1:100000000000000000000 
lecenje ove "bolesti" je beznadezan slucaj!!!!!!!

lecenje ove "bolesti" je beznadezan slucaj!!!!!!!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
nije beznadezan sluchaj, bitno je samo pronaci pravu kombinaciju za svachije lice koje boluje od ove bolesti.
a laser je ir svetlost koja ne znam po kom osnovu moze da lechi rozaceu kod koje je zabranjeno bilo kakvo izlaganje toploti...
ako nisi do sada bio kod filipa shera otidji posle praznika kad pochne da radi posto je na odmoru do polovine januara.
a laser je ir svetlost koja ne znam po kom osnovu moze da lechi rozaceu kod koje je zabranjeno bilo kakvo izlaganje toploti...
ako nisi do sada bio kod filipa shera otidji posle praznika kad pochne da radi posto je na odmoru do polovine januara.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
veruj mi da se to nece desiti. od kako sam kod njega nema crvenila osim u ekstreminim sluchajevima (planinarenje, sunce, ovo ledilo zimsko, emotivni stres)
verujem da znash da smo svi mi sa rozaceom u ovom periodu godine vishe skloni crvenulu, zbog niskih temperatura.
i ako tako budesh mislio i necesh nikad otici kod njeg ai necesh sebi pomoci. tako je bilo i kod mene dok nisam eto nashla filipa. pa zar nije vredno da bar pokushash sa negovim lekovima nego da sedish kod kuce i pishesh kako ne verujesh da ti iko moze pomoci?
Neka ti odlazak kod njega bude novogodishnaj rezolucija
verujem da znash da smo svi mi sa rozaceom u ovom periodu godine vishe skloni crvenulu, zbog niskih temperatura.
i ako tako budesh mislio i necesh nikad otici kod njeg ai necesh sebi pomoci. tako je bilo i kod mene dok nisam eto nashla filipa. pa zar nije vredno da bar pokushash sa negovim lekovima nego da sedish kod kuce i pishesh kako ne verujesh da ti iko moze pomoci?
Neka ti odlazak kod njega bude novogodishnaj rezolucija

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Kod: Obeleži sve
imao sam i ja problema sa crvenilom lica do pre nekih godinu dana, ali sam malo guglao net i rapitivao se po forumima i nasao resenje (bar u mom slucaju, a nadam se i vasem...) Dva puta dnevno sam mazao kremu Colpoderm gel (na bazi metrodinazola) i efekti su bili vidljivi vec nakon nedelju dana! Predlazem da probate! Krema ima da se kupi u svim apotekama!
gde mogu naci tu kremu Colpoderm gel (na bazi metrodinazola) i koja je cena???
sem toga nishta ni jednu drugu nisi koristio???
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 2:28 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 13, 2008 11:50 am
I mene to interesuje. Znaci ja nemam rozaceu, imam klasicno crvenilo iskljucivo obraza koje me izludjuje. Takodje, nemam uopste bubuljice. Zanima me koliko je metronidazol delotvoran u takvim slucajevima, tj da li se uopste koristi kod crvenila koje nije praceno bubuljicama. I da, koja je cena tog diroseala i kolko vremenski traje ta jedna "bocica" ili sta vec..
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 2:28 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 13, 2008 11:50 am
Kod: Obeleži sve
a sto lepo ne uzmes metronidazol 75% i resis sebe bede. ja koristim vec mesecima, i rozacea je nestala pupupu. imas na uglu kralja milana i kneza milosa u drzavnoj apoteci, oni prave.