Rozacea
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Rozacea
...ovo je poliklinika nada diva u novom sadu mislim da je privatnog karaktera pogledaj na internetu pa reci svoje misljenje- vise ociju vise vide
rigoleto napisao:...fole13.... ja sam kupila u apoteci , ako ne nadjes tu marku kupi Vichy - i ona je dobra, dr. Suljagic ima ordinaciju i u Sarajevu u Importane (da li je poceo raditi u novoj ordinaciji trenutno neznam znam da je sređivao) , ali utorkom i srijednom dolazi u Sarajevo u Stari grad mislim da je kozmeticki salon Biba nazovi na ovaj br i znaces da li dolazi tu ili je presao u svoju ordinaciju 033447544 , pa mi javi .......
Evo bas sam sad kontaktirao dr.Suljagica kaze da se otvara ordinacija 01.04. To mi odgovara pa cu najverovatnije u maju zapocet sa tretmanima i uraditi bar dva zaredom.
....fole13...bas mi je drago onda cu i ja da dodjem, moram na kontrolu...............crvena76.... meni ta ordinacija ne djeluje lose pitanje je samo kako rede i da li imaju te nove lasere.....nism vidjela da li je neko isao i ostavio komentar , da li znas nekoga da je bio kod nji u vezi rosacee
rigoleto napisao:....fole13...bas mi je drago onda cu i ja da dodjem, moram na kontrolu...............crvena76.... meni ta ordinacija ne djeluje lose pitanje je samo kako rede i da li imaju te nove lasere.....nism vidjela da li je neko isao i ostavio komentar , da li znas nekoga da je bio kod nji u vezi rosacee
Da, samo da bude imao sve lasere ovdje kao u Tuzli. Bit ce na cetvrtom spratu u desnom tornju Importanea.
....fole13... nadam se da ce da ima laser.... kad ti ides da li si zakazao termin
rigoleto napisao:....fole13...bas mi je drago onda cu i ja da dodjem, moram na kontrolu...............crvena76.... meni ta ordinacija ne djeluje lose pitanje je samo kako rede i da li imaju te nove lasere.....nism vidjela da li je neko isao i ostavio komentar , da li znas nekoga da je bio kod nji u vezi rosacee
...pojma nemam...samo ovo njihovo reklamno
Ne nisam ali hocu, cim otvore.rigoleto napisao:....fole13... nadam se da ce da ima laser.... kad ti ides da li si zakazao termin
Riznica informacija o urinoterapiji...
http://www.scribd.com/doc/18148845/Gena ... noterapija
Pozdrav svima..nesto smo zatajili u poslednje vreme..nadam se da je zato sto je svima bolje!
P.S. Pocela sam sa antiparazitnim programom, za sad sam zadovoljna..preporucujem, nevezano za probleme sa Rosaceom
Pozdrav svima..nesto smo zatajili u poslednje vreme..nadam se da je zato sto je svima bolje!

P.S. Pocela sam sa antiparazitnim programom, za sad sam zadovoljna..preporucujem, nevezano za probleme sa Rosaceom

...freedah....malo smo se uspavaliiiiii ....... 

...pozdrav freedah...napisi molim te ako te ne mrzi ponesto oko tog antiparazitnog jel imasFreedah napisao:Riznica informacija o urinoterapiji...
Pozdrav svima..nesto smo zatajili u poslednje vreme..nadam se da je zato sto je svima bolje!![]()
mozda proliv grceve il sl.
Ovako..taj antiparazitni program se uvek sastoji iz tri komponente:Crvena 76 napisao:...pozdrav freedah...napisi molim te ako te ne mrzi ponesto oko tog antiparazitnog jel imasFreedah napisao:Riznica informacija o urinoterapiji...
Pozdrav svima..nesto smo zatajili u poslednje vreme..nadam se da je zato sto je svima bolje!![]()
1. karanfilic
2.pelin
3.crni orah
Ista je receptura i kod nas i svuda u svetu. Nekad se moze kupiti u obliku tinktura crnog oraha +kapsule pelina i karanfilica, ali ja sam nabavila drugaciju varijantu, jer mi je zgodnija za upotrebu mnogo- 3 tinkture svake biljke ponaosob. Postoje i dva nacina uzimanja, ali to je vec individualna odluka, u zavisnosti od obaveza i ritma dana.
Koristi se 40-41 dan, 25. i 31. dana programa se preporucuje i ciscenje jetre (onda je ucinak odlican). Program ciscenja jetre mozete naci svuda na netu, a i dobija se odstampan uz ovaj program (to je ono ciscenje sa grejpom, gorkom solju i masl.uljem u trajanju od dva dana).
Neko preporucuje program za celu porodicu..ili za oba partnera, neko i za kucne ljubimce (tad se samo po kap daje)..mada u mom slucaju konzumiram samo ja...
Ja nemam bas, bas nikakve tegobe. Doduse moje varenje je super lako i brzo, jer ja sam vegan, sto mi jako pomaze i kod kvaliteta urina...jedino sto sam primetila je da ako razmutim tinkturu u malo vode, a treba bar jedna manja casa za svaku kasicicu, zvekne me malo, hehehehe..a obzirom da ne pijem alkohol inace, nije mi prijatan bas taj osecaj..Znaci u casu vode po kasicica tinkture i sve bude OK

Inace APP sam narucila od jednog poznanika, koji je inace nutricionista, tak oda sam od nejga dobila razne savete, od korekcije ishrane, unosenja svega sto pomaze u lecenju i sl. Ovaj kompletic sam platila 2500 din.
Sta god da te (vas) zanima jos..tu sam!

Ovako..taj antiparazitni program se uvek sastoji iz tri komponente:Crvena 76 napisao:...pozdrav freedah...napisi molim te ako te ne mrzi ponesto oko tog antiparazitnog jel imasFreedah napisao:Riznica informacija o urinoterapiji...
1. karanfilic
2.pelin
3.crni orah
Ista je receptura i kod nas i svuda u svetu. Nekad se moze kupiti u obliku tinktura crnog oraha +kapsule pelina i karanfilica, ali ja sam nabavila drugaciju varijantu, jer mi je zgodnija za upotrebu mnogo- 3 tinkture svake biljke ponaosob. Postoje i dva nacina uzimanja, ali to je vec individualna odluka, u zavisnosti od obaveza i ritma dana.
Koristi se 40-41 dan, 25. i 31. dana programa se preporucuje i ciscenje jetre (onda je ucinak odlican). Program ciscenja jetre mozete naci svuda na netu, a i dobija se odstampan uz ovaj program (to je ono ciscenje sa grejpom, gorkom solju i masl.uljem u trajanju od dva dana).
Neko preporucuje program za celu porodicu..ili za oba partnera, neko i za kucne ljubimce (tad se samo po kap daje)..mada u mom slucaju konzumiram samo ja...
Ja nemam bas, bas nikakve tegobe. Doduse moje varenje je super lako i brzo, jer ja sam vegan, sto mi jako pomaze i kod kvaliteta urina...jedino sto sam primetila je da ako razmutim tinkturu u malo vode, a treba bar jedna manja casa za svaku kasicicu, zvekne me malo, hehehehe..a obzirom da ne pijem alkohol inace, nije mi prijatan bas taj osecaj..Znaci u casu vode po kasicica tinkture i sve bude OK

Inace APP sam narucila od jednog poznanika, koji je inace nutricionista, tak oda sam od nejga dobila razne savete, od korekcije ishrane, unosenja svega sto pomaze u lecenju i sl. Ovaj kompletic sam platila 2500 din.
Sta god da te (vas) zanima jos..tu sam!

... antiparazitni program je super ko ga moze uraditi, ...................... fole13.... da li si bio kod dr
..... da li je neko od vas koristio URIAGE D.S Emulsion i ROSELAINE KREMU - protiv crvenila lica
rigoleto napisao:..... da li je neko od vas koristio URIAGE D.S Emulsion i ROSELAINE KREMU - protiv crvenila lica
...rigoleto...ja nisam malo toga isprobavam jer uglavnom su to bacene pare zato sto lice ne prima skoro nista