Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ovako, imam 15 godina i imam rastavljene zube. Ne onako tipa diastema mediana pa da su samo prednja dva zuba razdvojena nego su svi zubi na gornjoj vilici razdvojeni. Odnosno kečevi, dvice i trice... Između njih postoji razmak. To mi zaista smeta. Još nikad nisam ni srela ni upoznala osobu sa takvim zubima što mi još više nabija komplekse. Malo je reći da su mi se rugali zbog toga, ali šta ću sad? Išla sam zubaru, ali mi je samo rekla: "Ne znam zašto ih želiš spoiti! Baš su slatki". Kako niko ne razumije? Znate li vi možda neki način? I po mogućnosti cijenu da mogu odmah početi štediti jer ni mama i tata ne razumiju moju potrebu za spojenim zubima.
Molim vas pomozite!
Čula sam da se može riješiti nošenjem fiksnog aparatića za zube... zvuči bolje od operacije. Ali svejedno. Odgovor je: da. Nije lako uklopit se kad si drugačiji.
Девојко, ти говориш о померању свих зуба према напред. Ако је растојање између зуба два милиметра, то значи да ће последњи зуб (седмица, ако немаш умњаке) морати да се помери за дванаест милиметара. То је више од сантиметра!
Нећеш ваљда да се уклапаш како се коме свиди? То би значило да ћеш ускоро почети са силиконима и ботоксом. Онда са пирсингом и антиперспирантима. Потом ћеш ваљда да кренеш са алкохолом, а онда са дрогом. И то све ради уклапања у неке већинске норме. Онда треба да се разведеш бар један пут и да ти ћерка буде спонзоруша, а син кримос. Ред је да добијеш и тумор дојке да не одскачеш од већине. И тако даље.
Надам се да си мој текст прихватила у доброј намери и да се нећеш љутити на мене због искреног одговора.